كاردوك
مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك

گاه مراحل ثبت شركت به قدري دشوار به نظر مي‌رسد كه ممكن است از آن صرف نظر كنيد. اما شروع هر كسب و كار حرفه‌اي نيازمند داشتن يك شركت معتبر است. براي اينكه بتوانيد به شغل خود اعتبار ببخشيد بايد شركت خود را ثبت كنيد. اين كار ضمن اعتبار بخشيدن به شركت شما باعث تعامل و همكاري بيشتر اعضاي گروه در شركت‌تان مي‌شود. اطلاع از انواع شركت ها نيز ضرورت دارد. براي رسيدن به اين هدف كافي است فرايند ثبت شركت را بدانيد و يا براي آساني بيشتر آن را به افرادي كه در اين زمينه فعاليت دارند، بسپاريد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره در زمينه مراحل ثبت شركت‌ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 
 

مراحل ثبت شركت ها

هر كسب و كاري بايد با برنامه‌ريزي‌هاي دقيق و حساب شده وارد عرصه‌ رقابت شود. برخي از شركت‌ها با برنامه مشخص و تعيين شده فعاليت خود را شروع مي‌كنند و برخي نيز سعي مي‌كنند از چاشني نوآوري در كار خود استفاده كنند. هدف شركت شما هر چه كه باشد بايد آن را ثبت كنيد تا كار شما وجهه‌ي قانوني داشته باشد و از كار شما كپي برداري نشود. در ادامه به نحوه و چگونگي ثبت شركت‌ها مي‌پردازيم. شما مي توانيد با دريافت مشاوره و يا سپردن ثبت شركت خود به كارشناسان مركز كاردوك از درستي انجام امور اطمينان كسب كنيد.

1- قدم اول از مراحل ثبت شركت | شريك مناسب

ثبت شركت نيازمند داشتن يك شريك مناسب است. البته نياز نيست شركاي زيادي داشته باشيد، حداقل 2 نفر و حداكثر سه نفر براي شروع كار كفايت مي‌كند. شركاي شما سهامداران شركت‌تان هستند، پس بهتر است در انتخاب آنها دقت كنيد.

2- قدم دوم | ثبت نام در سامانه الكترونيكي

خوشبختانه امروزه ثبت شركت‌ها به صورت الكترونيكي صورت مي‌گيرد كه اين كار باعث صرفه جويي در وقت و هزينه افراد شده است. بنابراين شما بايد به سايت رسمي اداره ثبت شركت‌ها و مؤسسات غيرتجاري مراجعه كرده و با وارد كردن اطلاعات درخواست شده وارد مرحله بعدي شويد.

3- قدم سوم | انتخاب نام شركت

شما بايد از قبل 5 نام مناسب براي شركت خود را انتخاب كنيد. در اين گام نام انتخابي خود را بدون عنوان كردن «شركت» وارد مي‌كنيد. براي انتخاب نام شركت بايد قوانيني را رعايت كنيد. از جمله:

  • نام شركت شما بايد خاص باشد.
  • كاملاً ايراني باشد.
  • نام شركت بايد مرتبط با موضوع شركت باشد.
  • نام شركت متناسب با قوانين و شئونات جمهوري اسلامي ايران باشد.
  • در شركت‌هاي سهامي عام كلمه «عام» و در شركت هاي سهامي خاص كلمه «خاص» بايد بلافاصله بعد از اسم و يا قبل از اسم شركت اضافه شود.

در پايان اين مرحله يك كد پيگيري به شما داده مي‌شود تا از وضعيت ثبت «نام» شركت خود مطلع شويد.

4- قدم چهارم | موضوع و مدت زمان فعاليت شركت

در اين مرحله شما در سامانه مشخص مي‌كنيد كه موضوع شركت شما در چه موردي است و قرار است به صورت محدود و يا نامحدود فعاليت كنيد. اگر موضوع فعاليت شما در ليست موضوعات سامانه نبود در يك فيلد جداگانه‌اي كه در پايين آن قرار دارد مي‌توانيد خودتان به طول كامل موضوع فعاليت را شرح دهيد.

5- قدم پنجم از مراحل ثبت شركت | ثبت آدرس شركت

در اين فيلد شما بايد آدرس شركت خود را وارد كنيد. وقتي كه كد پستي را وارد مي‌كنيد سامانه به صورت خودكار نشاني شما را از اداره پست دريافت و ثبت مي‌كند. اگر در حال حاضر آدرس ثابتي نداريد مي‌توانيد آدرس منزل و يا آدرس يكي از شركاي خود را انتخاب كنيد. در انتخاب آدرس دقت كنيد چون مدارك لازم به آدرس ثبت شده از طرف شما ارسال مي‌شود.

6- قدم ششم از مراحل ثبت شركت | تعيين سرمايه‌ي اوليه

در اين مرحله فرد حقوقي بايد سرمايه‌ي اوليه خود را ثبت كند. يادتان باشد بسته به نوع شركت كه با مسئوليت محدود است و يا شركت سهامي، اين سرمايه متفاوت است. براي شركت‌هاي سهامي مقدار و ارزش سهام مورد نظر بايد وارد شود. اما براي شركت‌ها با مسئوليت محدود، حداقل سرمايه 100 هزار تومان خواهد بود.

7- قدم هفتم | اضافه كردن اسامي شركا

نام شركا را بايد در اين مرحله وارد كنيد. نام كامل آن‌ها بايد به همراه شماره ملي‌شان در سامانه ثبت شود. اگر تعداد شركاي شما زياد بود مثلاً بيش از 150 نفر، بايد از طريق پُر كردن يك فرم جداگانه اقدام به ثبت و اضافه كردن نام شركا كنيد. در غير اين صورت ميتوانيد به راحتي نام شركا را در همين مرحله وارد كنيد.

8- قدم هشتم | مشخص كردن جايگاه شركا

در اين مرحله شما تعيين مي‌كنيد كه شركايتان چه جايگاهي در شركت را به خود اختصاص داده‌اند. همچنين در همين قسمت بايد مشخص كنيد كه تاريخ شروع فعاليت آنان از چه زماني بوده است.

9- قدم نهم | مشخص كردن سهام شركا

در اين قسمت گزينه‌اي رو به روي شما باز مي‌شود كه مشخص مي‌كنيد سهام هر يك از شركاي شما چقدر است. مشخص كردن ميزان سهم و سرمايه‌ي هر يك از شركا الزامي است.

10- قدم دهم از مراحل ثبت شركت | اطلاعات مربوط به نماينده شركت

در اين قسمت شما اطلاعات مربوط به نماينده شركت را وارد كرده و مشخص مي‌كنيد كه فرد مورد نظر دقيقاً چه اختياراتي دارد.

11- قدم يازدهم | ثبت شعبه‌ها

اگر شركت شما چندين شعبه دارد، بايد در اين مرحله اطلاعات لازم و مربوط به ساير شعبه‌ها را وارد كنيد. در غير اين صورت مي‌توانيد از اين مرحله بگذريد.

12- قدم دوازدهم | انتخاب روزنامه‌ي مؤسسه يا شركت

در اين گام بايد اطلاعات مربوط به امور مالي خود را وارد كنيد. يعني روز و ماه و سال مالي خود را وارد كرده و سپس روزنامه مؤسسه يا شركت خود را انتخاب مي‌كنيد و به مرحله بعد مي‌رويد.

13- قدم سيزدهم | تنظيم صورت جلسه

همانطور كه از نامش پيداست در اين قسمت بايد صورت جلسه مؤسسين و يا هيئت مديره را انتخاب كنيد.

14- قدم چهاردهم | اظهارنامه

در اين مرحله هر تقاضا و يا اظهارنامه‌اي كه داريد مي‌توانيد وارد كنيد. در وارد كردن آن دقت كنيد، چرا كه مي تواند در هزينه هاي‌تان تاثير داشته باشد.

15- قدم پانزدهم از مراحل ثبت شركت | دريافت متن اساسنامه

هر چيزي كه شما از ابتدا تا اينجا پُر كرده‌ايد در قالب يك فرمي به نام متن اساسنامه ظاهر مي‌شود. متن را مطالعه مي‌كنيد و در هر قسمتي اگر اشتباهي وجود داشت، شما مي‌توانيد به عقب بازگشته و آن را اصلاح كنيد.

16- قدم شانزدهم | متن شراكت‌نامه

اين قسمت مثل مرحله‌ قبلي است. شما متني با عنوان شراكت‌نامه دريافت مي‌كنيد كه در صورت نياز به اصلاح به مي‌توانيد به راحتي آن را تغيير دهيد.

17- قدم هفدهم | خلاصه اظهارنامه

خلاصه‌اي از اظهارنامه‌اي كه شما تكميل كرده‌ايد برايتان ظاهر مي‌شود. در اين مرحله مثل دو مرحله قبل در صورت نياز مي‌توانيد تغييراتي ايجاد كنيد.

18- قدم هجدهم | تكميل مدارك مورد نياز

در اين مرحله بايد تمام مدارك قانوني و مربوط به شركت خود را ثبت كنيد. از جمله اصل مجوز فعاليت، تأييديه اصالت مدارك و هويت، عدم سوء پيشينه و… لازم به ذكر است در وارد كردن اطلاعات در اين قسمت دقت بفرماييد و در نهايت گزينه پذيرش نهايي را فشار دهيد.

19- قدم نوزدهم | پست مدارك

بعد از اينكه همه مدارك خود را تكميل كرديد آن را پست كنيد. اگر مي‌خواهيد از روند پرونده ثبت شركت خود باخبر شويد از كد رهگيري كه در ثبت نام اينترنتي دريافت كرديد استفاده كنيد. اگر مدارك شما كامل باشد، شركت بعد از مدتي ثبت مي‌شود.

20- قدم بيستم از مراحل ثبت شركت | صدور آگهي ثبت شركت

وقتي پرونده شما مورد تأييد قرار گرفت يعني شركت ثبت شده است. اين آخرين مرحله از ثبت شركت است كه بايد حضوري به اداره ثبت شركت برويد و امضا كرده تا مدارك خود را دريافت كنيد. بعد از اينكه آگهي خود را در روزنامه رسمي كشور ثبت كرديد بايد به سراغ تشكيل پرونده مالياتي برويد تا كد اقتصادي دريافت كنيد. حالا كار ثبت شركت شما به اتمام رسيده و مي‌توانيد كسب و كار خود را با آسودگي خاطر، به طور جدي آغاز كنيد.

 

سؤالات متداول از مراحل ثبت شركت

اگر مدارك ما داراي ايراد باشد آيا باز هم مي‌توانيم براي ثبت شركت اقدام كنيم؟

بله. اگر مدارك شما داراي ايراد بود مي‌توانيد تمام مراحل توضيح داده شده را از اول طي كرده و نسبت به ثبت شركت خود اقدام كنيد.

آيا براي درج آگهي ثبت شركت خود در روزنامه بايد هزينه‌اي پرداخت كنيم؟

بله. در اين مرحله شما بايد به سايت روزنامه رسمي شركت مراجعه كنيد و پس از پرداخت هزينه‌هاي لازم آگهي شركت خود را در روزنامه منتشر كنيد. براي جلوگيري از اشتباهات ديگر مي توانيد راهنماي ثبت شركت ها را مطالعه نماييد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره كسب و كار در زمينه مراحل ثبت شركت‌ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: مراحل ثبت شركت ها

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/6/16  ] [ ۱۱ ] [ karduk ] [ ]

مدارك لازم براي ثبت شركت بنا بر نوع شركت تفاوت‌هايي دارد. شركت به مجموعه يا موسسه‌هايي گفته مي‌شود كه توسط دو يا چند نفر تشكيل مي‌شوند. شركت‌ها انواع و اقسام مختلفي دارند و هركدام در يك حوزه خاص فعاليت مي‌كنند. شركت‌ها به طور كلي به منظور انجام امور تجاري و غير تجاري تاسيس مي‌شوند. يكي از امور مهمي كه پس از تاسيس شركت بايد به انجام رساند، ثبت شركت است. براي ثبت شركت بايد برخي مدارك مورد نياز را آماده كنيد. در ادامه ابتدا روند آماده سازي مدارك مورد و به صورت تفكيكي مدارك مورد نياز براي ثبت شركت غير تجاري ، سهامي عام و مسئوليت محدود را آورده‌ايم. براي اشنايي بيشتر با مراحل ثبت شركت كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ثبت شركت مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: مدارك لازم براي ثبت شركت

 

 

روند آماده سازي مدارك مورد نياز براي ثبت شركت

براي اعتبار بخشيدن، رسميت يافتن و نشان دادن توافق بين حداقل دو نفر ثبت شركت انجام مي‌شود. براي شروع روند ثبت شركت ابتدا بايد مدارك مورد نياز براي ثبت شركت را آماده كنيد. در مرحله اول بايد اعضا، اطلاعات هويتي، آدرس و شماره تماس آن‌ها مشخص شود. سپس ميزان درآمد، سرمايه اوليه، سهم و ميزان مسئوليت هر يك از شركاء مشخص گردد. در اين مرحله اعضا ممكن است به صورت شفاهي به توافق رسيده باشند و يا آن را مكتوب كرده باشند. سپس اقدام به وارد كردن مشخصات ذكر شده در سامانه مربوطه كنيد. پس از ثبت اطلاعات بايد اصل مدارك كپي برابر اصل شده را به اداره ثبت شركت‌ها ارسال نماييد. اگر هنوز نوع شركت خود را مشخص نكرده‌ايد، مقاله انواع شركت ها را مطالعه نماييد.

آيا براي ثبت شركت نياز به كارت پايان خدمت است؟

براي ثبت شركت خير، نيازي به كارت پايان خدمت و يا معافيت وجود ندارد، اما گاه براي ثبت برخي شركت ها نياز به جواز كسب وجود دارد و براي دريافت جواز هنوز نياز به كارت پايان خدمت و يا معافيت مي‌باشد.

مدارك تحصيلي براي ثبت شركت نياز است؟

به طور كلي مدرك تحصيلي براي ثبت شركت اهميتي ندارد. اما در برخي موارد با توجه به موضوع شركت ممكن است نياز به مدرك تحصيلي اعضاي اصلي شركت و حتي ارائه آن‌ها به سازمان مربوطه وجود داشته باشد. براي مثال شركت هاي مهندسي و يا شركت هايي كه نياز به مجوزهاي خاص دارند، مدرك تحصيلي اهميت پيدا مي‌كند.

مدت زمان لازم از زمان ارسال تا ثبت نهايي 

به طور كلي زمان زيادي نياز نيست صرف ثبت شركت انجام شود. موسساتي چون كاردوك اين روند را براي شما آسان كرده و در طي 7 الي 14 روز ثبت شركت را انجام مي‌دهند. براي انجام امور ثبت شركت در كوتاه‌ترين زمان كليك كنيد.

مدارك مورد نياز براي ثبت شركت هاي غير تجاري

شركت‌هاي غير تجاري در واقع موسسه‌هايي هستند كه در آن‌ها اموري جداگانه از تجارت، داد و ستد و… انجام مي‌گيرد. براي ثبت اين نوع شركت به برخي مدارك نياز خواهيد داشت. در زير مدارك مورد نياز براي ثبت شركت هاي غيرتجاري را نام برده‌ايم:

  • تائيديه مهر شده و مكتوب نيروي انتظامي در صورت انتفاعي بودن شركت
  • كپي كارت ملي افراد تاسيس كننده شركت
  • كپي شناسنامه افراد تاسيس كننده شركت
  • دو نسخه از صورت جلسه مجمع عمومي تاسيس كنندگان شركت
  • اظهار نامه
  • فيش پرداخت حق ثبت
  • ارائه گواهينامه تصديق در صورت ثبت شدن شركت در كشورهاي ديگر
  • مجوز صادر شده از طرف سازمان براي شركتهاي هاي غير انتفاعي

مدارك مورد نياز براي ثبت شركت سهامي عام

شركت‌هاي سهامي عام از ديگر موسسه هايي هستند كه بايد به ثبت برسند. براي ثبت اين نوع شركت مدارك زير مورد نياز مي‌باشند:

  • دو نسخه از اظهارنامه شركت
  • دو نسخه از اساسنامه شركت
  • مجوز صادر شده براي شركت از مراكز ذيصلاح
  • فيش يا همان گواهي بانكي مربوط به واريز نمودن حداقل سي و پنج درصد سرمايه شركت
  • برگه نمايندگي براي اشخاص حقوقي
  • كپي شناسنامه مدير عاملان شركت
  • آگهي دعوت مجمع موسسين شركت در روزنامه هاي معين شده
  • صورت جلسه هيئت مديره شركت در ۲نسخه
  • صورت جلسه مجمع عمومي تاسيس كنندگان شركت در دو نسخه

مدارك مورد نياز براي ثبت شركت‌ با مسئوليت محدود

يكي از ويژگي هاي شاخص شركت با مسئوليت محدود اين است كه مسئوليت آن ها بستگي به ميزان سرمايه‌اي دارد كه وارد شركت كرده‌اند و در صورت ورشكستگي بيشتر از آن نيازي نيست پرداخت نمايند. براي ثبت اين نوع شركت مدارك زير مورد نياز مي‌باشد:

  • كمي شناسنامه تمامي مديران شركت و تمامي شركا
  • صورت جلسه مجمع عمومي شركت در ۲نسخه
  • برگه شركت نامه ۲ نسخه
  • اساس نامه دو نسخه
  • دو نسخه از تقاضانامه مربوط به ثبت شركت

براي دريافت مشاوره در زمينه ثبت شركت مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

سوالات متدوال

آيا با ثبت شركت مي توان كاركنان را بيمه نمود؟

بله با ثبت شركت كد كارگاهي به شما اهدا مي‌شود و با اين كد امكان بيمه كاركنان وجود خواهد داشت.

با ثبت شركت امكان معرفي شركت در سطح بين المللي نيز وجود دارد؟

بله با ثبت شركت، نام آن در سطح ملي و بين المللي معرفي مي‌گردد.

 

منبع: مدارك لازم براي ثبت شركت

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/6/3  ] [ ۱۲ ] [ karduk ] [ ]

ثبت شركت چيست و چه زماني بايد شركت ثبت كرد؟ زماني كه دو يا چند نفر شروع به فعاليت اقتصادي مي‌كنند بعد از مدتي احساس به بستن قراردادي بين خود كرده و به دنبال تاسيس شركت مي‌روند. ولي در اين مسير با سوالات اساسي بسياري مواجه مي‌شوند؛ كه بر آينده تجاري آن‌ها تاثير مستقيمي خواهد داشت. براي ثبت شركت بايد با انواع آن، سمت‌ها و اختيارات هر عضو آشنايي داشته باشيد، تا بتوانيد قراردادي متناسب با نياز موسسه‌تان بنويسيد. در ادامه كلياتي درباره ثبت شركت آورده شده است.  

براي دريافت مشاوره و ثبت شركت‌ها با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: ثبت شركت

 

 

اشتباهات رايج در ثبت شركت

قبل از اينكه به توضيح چگونگي راه اندازي شركت بپردازيم بايد مهم‌ترين اشتباهاتي كه اكثر كساني كه حين ثبت‌شركت مرتكب مي‌شوند را بدانيد.

1- عدم توجه به نام تجاري 

2- عدم توجه به امور مالياتي و سرمايه اوليه

3- عدم آگاهي از تفاوت ثبت برند با ثبت شركت

4- عدم توجه به اهداف شركت و اقدام عجولانه

5- عدم توجه به آدرس اعلامي و ايجاد مشكل در دارايي

6- عدم توجه به سرمايه اعلامي اوليه

7- عدم توجه به انتخاب مدير عامل

8- عدم تفكيك وظايف بر اساس اختيارات

9- عدم شناخت كافي شركاء و مشكلات حقوقي آتي

با توجه به 9 موردي كه در اغلب پرونده‌هاي ثبت شركت مواجه شده‌ايم، توصيه مي‌شود حتما قبل از اقدام به احداث شركت آگاهي لازم را دريافت نماييد. براي دريافت اطلاعات بيشتر در مورد مقالات اهميت برند و نحوه ثبت برند كليك كنيد.

 

تعريف شركت

شركت به مجموعه‌اي از اشخاص گفته مي‎‌شود كه واحدي را به منظور انجام فعاليت اقتصادي با هم تشكيل داده‌اند تا با آن نفعي ببرند و پس از كسر هزينه‌ها، سود باقيمانده بين اعضاي شركت تقسيم گردد.

شايد اشخاصي را ببنيد كه به صورت شراكتي با هم كاري را راه انداختند و تمام اين قوانين را رعايت مي‌كنند؛ ولي شركتي ثبت نكرده‌اند. تفاوت فعاليت اين دست افراد تنها در رسمي نبودن آن است، البته كه اين نحوه همكاري علاوه بر منافع داراي ريسك بالايي نيز هست.

 

انواع شركت

شركت‌ها به طور كلي به دو دسته شركت‌هاي تجاري و شركت‌هاي مدني تقسيم مي‌شوند. از جمله انواع شركت‌هاي مي‌توان به موارد زير اشاره داشت :

  • شركت سهامي
  • شركت با مسئوليت محدود (جهت دريافت راهنماي ثبت شركت با مسئوليت محدود كليك كنيد)
  • شركت تضامني
  • شركت مختلط غير سهامي
  • شركت مختلط سهامي
  • شركت نسبي
  • شركت تعاوني توليد و مصرف
  • شركت دانش بنيان

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع شركت‌ها توصيه مي‌كنيم مقاله انواع شركت‌ها را مطالعه نماييد تا مفاهيم آن به طور كامل آشنا شويد. براي مطالعه مقاله انواع شركت ها كليك كنيد.

 

مزايا و معايب ثبت شركت | چرا بايد شركت ثبت كنيم ؟

ثبت شركت بين شركا داراي مزاياي زيادي است كه از جمله مهم‌ترين اين مزايا مي‌توان به موارد زير اشاره داشت :

  1. زماني كه شركت ثبت‌شده باشد، اگر بين شركا اختلاف نظر يا مشكل پيش بياييد. چون تمامي مسائل و اوراق اداري در اساسنامه ذكر شده است، هنگام تقسيم سود شركا به مشكل برنخواهند خورد و در صورت بروز مشكل به راحتي مي‌توانند از حق خود دفاع كنند.
  2. جلوه حقوقي كه شركت به كسب و كار شما مي‌بخشد يكي از مهم‌ترين مزاياي ثبت‌شركت است. اين روزها بسياري از مراجع دولتي و حتي خصوصي تنها با اشخاص حقوقي وارد مذاكره و قرارداد مي‌شوند. شما اگر شركت نداشته باشيد فرصت قرارداد بستن با بسياري از مراجع، ارگان‌ها و سازمان‌ها را از دست خواهيد داد.

ثبت شركت براي شما عيب‌هايي را به همراه خواهد داشت. اين عيب‌ها در واقع جنبه‌هاي قانوني هستند كه بايد قبل از تاسيس در مورد آن‌ها اطلاعات كافي را داشته باشيد تا مشكل ساز نشوند.

بعد از ثبت‌شركت بايد شركت خود را به امور مالياتي و دارايي معرفي كنيد و سالانه شرح كاملي از عملكرد فعاليت شركت خود به سازماني دارايي ارائه دهيد. بايد دفاتر حسابداري را پر نماييد و بايد نسبت به سود خالصي كه در سال براي شما مي‌ماند، درصدي را به عنوان ماليات به سازمان مالياتي و دارايي بپردازيد.

ثبت شركت بسياري از مزيت‌ها و مسائل قانوني مشكل ساز (در صورت عدم توجه به آنها) را به همراه خواهد داشت كه بحث در مورد آن خارج از حوصله اين مطلب است. شما مي‌توانيد با تماس با كارشناسان كاردوك اطلاعات كافي در اين زمينه بدست آوريد.

 

انتخاب نام شركت

بايد نامي را براي شركت خود به اداره ثبت شركت‌ها ارائه دهيد. اين اداره بعد از بررسي نام درخواستي شما و اينكه نام شما مشابه با شركت‌هاي ديگر نباشد، به شما اجازه استفاده از آن را خواهد داد. براي استعلام نام مد نظرتان مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك تماس بگيريد. 

هزينه هاي ثبت شركت

هزينه ثبت شركت نسبت به شركتي كه قصد تاسيس آن (مسئوليت محدود، سهامي عام، سهامي خاص و … ) را داريد، متفاوت است. مي‌توانيد با تماس با كارشناسان مركز كاردوك از هزينه تاسيس شركت مد نظر خود مطلع گرديد. 

 

روند و مراحل ثبت شركت

مراحل ثبت شركت‌ها داراي پيچيدگي‌هايي است كه ممكن است بسياري از افراد در زمان تاسيس شركت دچار مشكل شود.

با توجه به ايجاد سيستم ثبت شركت‌ها و موسسات غير تجاري، متقاضيان مي‌توانند براي ثبت‌شركت به جاي مراجعه حضوري به اين اداره از طريق سامانه http://sherkat.ssaa.ir اقدام به ثبت شركت و حتي ثبت صورت جلسه تغييرات شركت خود نيز به صورت اينترنتي بكنند. همچنين مي‌توانند آخرين صورت جلسه ابرازي، مدارك لازم بخشنامه‌ها و شيوه نامه‌هاي اجرايي ثبت شركت‌ها و اطلاع رساني‌هاي آني و پيگيري درخواست انواع تاسيسي و تغيير و … شركت‌ها و موسسات غير تجاري نيز در همين سامانه صورت مي گيرد. براي اطلاع دقيق از روند و مراحل ثبت شركت كليك كنيد. جهت آشنايي با مراحل ثبت شركت ها كليك كنيد. 

نكات مهم در زمان ثبت شركت

در زمان تاسيس شركت نكاتي وجود دارد كه قبل از تاسيس بايد از آن‌ها آگاه باشيد از جمله اين نكات مي‌توان به موارد زير اشاره داشت :

1- اظهارنامه ثبت‌شركت از اوراق بهادار بوده كه بايد از طريق اداره ثبت شركت‌ها و موسسات غيرتجاري تهيه گردد. براي دريافت اظهارنامه نام برده شده بايد تقاضانامه‌اي به منظور تاسيس تنظيم گردد.

2- به موجب ماده 5 قانون اصلاحي آيين نامه ثبت شركت‌ها، اداره ثبت شركت‌ها و موسسات غيرتجاري قائم مقام دفترخانه‌هاي اسناد رسمي هستند. از همين رو براي تظيم شركت نامه رسمي، نيازي به مراجعه به دفترخانه اسناد رسمي نيست.

3- در صورت جلسه شركت بايد نكات ذيل درج گردد :

زمان تشكيل جلسه شركت، تصريح به تصويب و امضا رسيدن اساسنامه، اضهارنامه و شركت نامه توسط كليه اعضاي شركت. تعيين و تصريح امضاي اعضاي هيئت مديره و ميزان مديريت آنها، تعيين دارندگان حق امضاي اسناد تعهدآور شركت، تعيين مبلغ سرمايه شركت و تحويل آن توسط مدير عامل و اقرار مدير عامل به وصول سرمايه شركت، تعيين شخصي. 

براي ثبت چه شركت هايي نياز به دريافت مجوز است ؟

از آنجايي كه ليست شركت‌هايي كه براي تاسيس نياز به جواز دارند بسيار زياد است براي اطلاع از ليست اين شركت‌ها مي توانيد مقاله ليست شركت هايي كه نياز به جواز دارند را مطالعه نماييد يا با متخصصان مركز كاردوك تماس بگيريد تا شما را راهنمايي كنند.

مركز مشاوره كسب و كار كاردوك

مركز مشاوره كسب و كار كاردوك آماده است تا با بهرمندي از تيمي مجرب و با تجربه در زمينه ثبت شركت شما را ياري كند تا بتوانيد تاسيس شركت و مسائل مربوط به آن را به راحتي انجام دهيد. شما در هرجايي كه باشيد مي توانيد با تماس با شماره 09351520300 از خدمات اين مركز بهرمند شويد. 

براي دريافت مشاوره در اين زمينه با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: ثبت شركت

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/5/14  ] [ ۱۵ ] [ karduk ] [ ]

با مشخص شدن هر چه بيشتر اهميت و كاربرد بورس، تقاضا براي ثبت شركت كارگزاري نيز بيشتر مي‌شود. بازار بورس داراي قوانيني است كه از جانب دولت تعيين شده‌اند. طبق همين قوانين تنها كارگزاران مي‌توانند در اين بازار فعاليت داشته باشند. پس اگر مي‌خواهيد اقدام به خريد و فروش سهام يا ديگر فعاليت‌هاي مالي در بورس كنيد، بايد از طريق كارگزاري اقدام نماييد. در ادامه اين مقاله به طور مختصر بازار بورس و فعاليت هاي شركت هاي كارگزاري و نحوه ثبت شركت كارگزاري را شرح خواهيم داد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ثبت شركت مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 منبع: ثبت شركت كارگزاري

بازار بورس و كارگزاري ها

بورس محلي است كه اوراق بهادار، سهام شركت ها و انواع اوراق قرضه اي كه شركت ها و ساير سازمان ها صادر كرده اند و داراي ارزش هستند خريد و فروش مي شوند. قيمت اقلام نامبرده شده بر اساس فعاليت هاي سازمان هاي صادره روزانه در نوسان هستند. خريد و فروش طبق قوانين بايد از طريق كارگزار صورت بگيرد. كارگزاران اشخاص حقيقي يا حقوقي هستند كه بين خريدار و فروشنده واسطه گري كرده و ساير خدمات سرمايه اي را در بازار مالي به مراجعان ارائه مي دهند.

 

شركت‌هاي كارگزاري چه فعاليت هايي دارند؟

اصلي ترين و شناخته شده ترين فعاليت شركت هاي كارگزاري خريد و فروش سهام در بازار بورس است. اما اين شركت ها علاوه بر اين خدمات مي توانند فعاليت هاي ديگري نيز داشته باشند. از جمله اين خدمات مي توان به موارد زير اشاره كرد.

خريد و فروش، ارزشيابي و معامله اوراق بهادار تحليل اطلاعات و دريافت دستورات خريد و فروش از جانب سرمايه گذاران فراهم آوردن تسهيلات لازم براي فروش سپرده گذاري و تعهد پذيره نويسي صدور گواهي نامه هاي حرفه اي مرتبط با معاملات مالي امور مربوط به انتقال و تسويه اوراق بهاردار و سهام ها آموزش سهامداران و سرمايه گرداني و….

 

فايده بورس و شركت‌هاي كارگزاري چيست؟

در بازار مالي اوراق بهادار و بورس داراي اهميت ويژه‌اي است. در بسياري از كشورهاي توسعه يافته از اين بازار به عنوان ابزاري براي تنظيم عرضه و تقاضاي بازار استفاده مي‌شود. ارزش ارز و سيستم مالي هر كشور تحت تاثير عوامل مختلفي قرار مي‌گيرد؛ بورس و اوراق بهادار ابزاري جهت تعديل بازار مالي هستند.

 

براي ثبت شركت كارگزاري چه شرايطي لازم است؟

از جمله شرايط لازم براي ثبت شركت كارگزاري مي‌توان به شرايط زير اشاره داشت :

  • ايراني بودن
  • حداقل 25 سال سن
  • داراي حداقل 3 سال كارآموزي
  • گذراندن امتحان تخصصي و نظري
  • ارائه وثيقه كسب مجوز هيئت بورس

شما مي‌توانيد با كمك مركز مشاوره كاردوك بدون هيچ دردسري شركت خود را ثبت كنيد. براي اطلاع از راه هاي ثبت شركت كليك كنيد.

 

چگونه شركت كارگزاري ثبت كنيم؟

تنها كساني مي توانند در زمينه كارگزاري فعاليت كنند كه از سازمان بورس و اوراق بهادار مجوزهاي لازم را كسب كرده و عضو كانون كارگزاران بورس و اوراق بهادار نيز باشند. براي ثبت شركت كارگزاري نيز بايد هيئت مديره و مدير عامل به تاييد سازمان بورس رسيده باشند. شركت هايي كارگزاري مي توانند تحت عنوان شركت سهامي خاص و يا شركت با مسئوليت محدود به ثبت برسند. شركت هايي كه بخواهند در زمينه هاي پردازش اطلاعات مالي، صندوق سرمايه گذاري، صندوق بازنشستگي، خريد و فروش اوراق بهادار، مشاوره، تسويه، تحليل اطلاعات در بازار اوراق بهادار و… فعاليت بكنند بايد مجوزهاي لازم از سازمان بوري و اوراق بهادار را دريافت كرده باشند.

 

چند نكته در زمينه ثبت شركت‌هاي كارگزاري

  • تنها شركت‌هايي كه در عنوان فعاليت آن‌ها سرمايه گذاري مطلق يا سرمايه گذاري در بورس قيد شده است، بايد مجوز از سازمان بورس دريافت شود.
  • استفاده از عنوان‌هايي مثل خريد و فروش سهام نياز به كسب مجوز ندارند.
  • فعاليت و بازاريابي هرمي به طور مطلق ممنوع است.
  • پس از كسب مجوزهاي لازم از سازمان بورس، در قالب شركت سهامي خاص و شركت با مسئوليت محدود، شركت كارگزاري به ثبت مي‌رسد.

براي كسب اطلاعات جهت ثبت شركت كليك كنيد. كارشناسان ما در مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي‌توانند شما را جهت تسهيل مراحل ثبت راهنمايي كرده و سرمايه لازم جهت شروع كار را فراهم كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ثبت شركت مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: ثبت شركت كارگزاري

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/5/2  ] [ ۱۳ ] [ karduk ] [ ]

گاه مراحل ثبت شركت به قدري دشوار به نظر مي رسد كه ممكن است از آن صرف نظر كنيد. اما شروع هر كسب و كار حرفه‌اي نيازمند داشتن يك شركت معتبر است. براي اينكه بتوانيد به شغل خود اعتبار ببخشيد بايد شركت خود را ثبت كنيد. اين كار ضمن اعتبار بخشيدن به شركت شما باعث تعامل و همكاري بيشتر اعضاي گروه در شركت‌تان مي‌شود. اطلاع از انواع شركت ها نيز ضرورت دارد. براي رسيدن به اين هدف كافي است فرايند ثبت شركت را بدانيد و يا براي آساني بيشتر آن را به افرادي كه در اين زمينه فعاليت دارند، بسپاريد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره در زمينه مراحل ثبت شركت‌ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: مراحل ثبت شركت ها

مراحل ثبت شركت ها

هر كسب و كاري بايد با برنامه‌ريزي‌هاي دقيق و حساب شده وارد عرصه‌ رقابت شود. برخي از شركت‌ها با برنامه مشخص و تعيين شده فعاليت خود را شروع مي‌كنند و برخي نيز سعي مي‌كنند از چاشني نوآوري در كار خود استفاده كنند. هدف شركت شما هر چه كه باشد بايد آن را ثبت كنيد تا كار شما وجهه‌ي قانوني داشته باشد و از كار شما كپي برداري نشود. در ادامه به نحوه و چگونگي ثبت شركت‌ها مي‌پردازيم. شما مي توانيد با دريافت مشاوره و يا سپردن ثبت شركت خود به كارشناسان مركز كاردوك از درستي انجام امور اطمينان كسب كنيد.

1- قدم اول از مراحل ثبت شركت | شريك مناسب

ثبت شركت نيازمند داشتن يك شريك مناسب است. البته نياز نيست شركاي زيادي داشته باشيد، حداقل 2 نفر و حداكثر سه نفر براي شروع كار كفايت مي‌كند. شركاي شما سهامداران شركت‌تان هستند، پس بهتر است در انتخاب آنها دقت كنيد.

2- قدم دوم | ثبت نام در سامانه الكترونيكي

خوشبختانه امروزه ثبت شركت‌ها به صورت الكترونيكي صورت مي‌گيرد كه اين كار باعث صرفه جويي در وقت و هزينه افراد شده است. بنابراين شما بايد به سايت رسمي اداره ثبت شركت‌ها و مؤسسات غيرتجاري مراجعه كرده و با وارد كردن اطلاعات درخواست شده وارد مرحله بعدي شويد.

3- قدم سوم | انتخاب نام شركت

شما بايد از قبل 5 نام مناسب براي شركت خود را انتخاب كنيد. در اين گام نام انتخابي خود را بدون عنوان كردن «شركت» وارد مي‌كنيد. براي انتخاب نام شركت بايد قوانيني را رعايت كنيد. از جمله:

  • نام شركت شما بايد خاص باشد.
  • كاملاً ايراني باشد.
  • نام شركت بايد مرتبط با موضوع شركت باشد.
  • نام شركت متناسب با قوانين و شئونات جمهوري اسلامي ايران باشد.
  • در شركت‌هاي سهامي عام كلمه «عام» و در شركت هاي سهامي خاص كلمه «خاص» بايد بلافاصله بعد از اسم و يا قبل از اسم شركت اضافه شود.

در پايان اين مرحله يك كد پيگيري به شما داده مي‌شود تا از وضعيت ثبت «نام» شركت خود مطلع شويد.

4- قدم چهارم | موضوع و مدت زمان فعاليت شركت

در اين مرحله شما در سامانه مشخص مي‌كنيد كه موضوع شركت شما در چه موردي است و قرار است به صورت محدود و يا نامحدود فعاليت كنيد. اگر موضوع فعاليت شما در ليست موضوعات سامانه نبود در يك فيلد جداگانه‌اي كه در پايين آن قرار دارد مي‌توانيد خودتان به طول كامل موضوع فعاليت را شرح دهيد.

5- قدم پنجم از مراحل ثبت شركت | ثبت آدرس شركت

در اين فيلد شما بايد آدرس شركت خود را وارد كنيد. وقتي كه كد پستي را وارد مي‌كنيد سامانه به صورت خودكار نشاني شما را از اداره پست دريافت و ثبت مي‌كند. اگر در حال حاضر آدرس ثابتي نداريد مي‌توانيد آدرس منزل و يا آدرس يكي از شركاي خود را انتخاب كنيد. در انتخاب آدرس دقت كنيد چون مدارك لازم به آدرس ثبت شده از طرف شما ارسال مي‌شود.

6- قدم ششم از مراحل ثبت شركت | تعيين سرمايه‌ي اوليه

در اين مرحله فرد حقوقي بايد سرمايه‌ي اوليه خود را ثبت كند. يادتان باشد بسته به نوع شركت كه با مسئوليت محدود است و يا شركت سهامي، اين سرمايه متفاوت است. براي شركت‌هاي سهامي مقدار و ارزش سهام مورد نظر بايد وارد شود. اما براي شركت‌ها با مسئوليت محدود، حداقل سرمايه 100 هزار تومان خواهد بود.

7- قدم هفتم | اضافه كردن اسامي شركا

نام شركا را بايد در اين مرحله وارد كنيد. نام كامل آن‌ها بايد به همراه شماره ملي‌شان در سامانه ثبت شود. اگر تعداد شركاي شما زياد بود مثلاً بيش از 150 نفر، بايد از طريق پُر كردن يك فرم جداگانه اقدام به ثبت و اضافه كردن نام شركا كنيد. در غير اين صورت ميتوانيد به راحتي نام شركا را در همين مرحله وارد كنيد.

8- قدم هشتم | مشخص كردن جايگاه شركا

در اين مرحله شما تعيين مي‌كنيد كه شركايتان چه جايگاهي در شركت را به خود اختصاص داده‌اند. همچنين در همين قسمت بايد مشخص كنيد كه تاريخ شروع فعاليت آنان از چه زماني بوده است.

9- قدم نهم | مشخص كردن سهام شركا

در اين قسمت گزينه‌اي رو به روي شما باز مي‌شود كه مشخص مي‌كنيد سهام هر يك از شركاي شما چقدر است. مشخص كردن ميزان سهم و سرمايه‌ي هر يك از شركا الزامي است.

10- قدم دهم از مراحل ثبت شركت | اطلاعات مربوط به نماينده شركت

در اين قسمت شما اطلاعات مربوط به نماينده شركت را وارد كرده و مشخص مي‌كنيد كه فرد مورد نظر دقيقاً چه اختياراتي دارد.

11- قدم يازدهم | ثبت شعبه‌ها

اگر شركت شما چندين شعبه دارد، بايد در اين مرحله اطلاعات لازم و مربوط به ساير شعبه‌ها را وارد كنيد. در غير اين صورت مي‌توانيد از اين مرحله بگذريد.

12- قدم دوازدهم | انتخاب روزنامه‌ي مؤسسه يا شركت

در اين گام بايد اطلاعات مربوط به امور مالي خود را وارد كنيد. يعني روز و ماه و سال مالي خود را وارد كرده و سپس روزنامه مؤسسه يا شركت خود را انتخاب مي‌كنيد و به مرحله بعد مي‌رويد.

13- قدم سيزدهم | تنظيم صورت جلسه

همانطور كه از نامش پيداست در اين قسمت بايد صورت جلسه مؤسسين و يا هيئت مديره را انتخاب كنيد.

14- قدم چهاردهم | اظهارنامه

در اين مرحله هر تقاضا و يا اظهارنامه‌اي كه داريد مي‌توانيد وارد كنيد. در وارد كردن آن دقت كنيد، چرا كه مي تواند در هزينه هاي‌تان تاثير داشته باشد.

15- قدم پانزدهم از مراحل ثبت شركت | دريافت متن اساسنامه

هر چيزي كه شما از ابتدا تا اينجا پُر كرده‌ايد در قالب يك فرمي به نام متن اساسنامه ظاهر مي‌شود. متن را مطالعه مي‌كنيد و در هر قسمتي اگر اشتباهي وجود داشت، شما مي‌توانيد به عقب بازگشته و آن را اصلاح كنيد.

16- قدم شانزدهم | متن شراكت‌نامه

اين قسمت مثل مرحله‌ قبلي است. شما متني با عنوان شراكت‌نامه دريافت مي‌كنيد كه در صورت نياز به اصلاح به مي‌توانيد به راحتي آن را تغيير دهيد.

17- قدم هفدهم | خلاصه اظهارنامه

خلاصه‌اي از اظهارنامه‌اي كه شما تكميل كرده‌ايد برايتان ظاهر مي‌شود. در اين مرحله مثل دو مرحله قبل در صورت نياز مي‌توانيد تغييراتي ايجاد كنيد.

18- قدم هجدهم | تكميل مدارك مورد نياز

در اين مرحله شما بايد تمام مدارك قانوني و مربوط به شركت خود را ثبت كنيد. از جمله اصل مجوز فعاليت، تأييديه اصالت مدارك و هويت، عدم سوء پيشينه و… لازم به ذكر است در وارد كردن اطلاعات در اين قسمت دقت بفرماييد و در نهايت گزينه پذيرش نهايي را فشار دهيد.

19- قدم نوزدهم | پست مدارك

بعد از اينكه همه مدارك خود را تكميل كرديد آن را پست كنيد. اگر مي‌خواهيد از روند پرونده ثبت شركت خود باخبر شويد از كد رهگيري كه در ثبت نام اينترنتي دريافت كرديد استفاده كنيد. اگر مدارك شما كامل باشد، شركت شما بعد از مدتي ثبت مي‌شود.

20- قدم بيستم از مراحل ثبت شركت | صدور آگهي ثبت شركت

وقتي پرونده شما مورد تأييد قرار گرفت يعني شركت شما ثبت شده است. اين آخرين مرحله از ثبت شركت است كه بايد حضوري به اداره ثبت شركت برويد و امضا كرده تا مدارك خود را دريافت كنيد. بعد از اينكه آگهي خود را در روزنامه رسمي كشور ثبت كرديد بايد به سراغ تشكيل پرونده مالياتي برويد تا كد اقتصادي دريافت كنيد. حالا كار ثبت شركت شما به اتمام رسيده و مي‌توانيد كسب و كار خود را با آسودگي خاطر، به طور جدي آغاز كنيد.

سؤالات متداول از مراحل ثبت شركت

اگر مدارك ما داراي ايراد باشد آيا باز هم مي‌توانيم براي ثبت شركت اقدام كنيم؟

بله. اگر مدارك شما داراي ايراد بود مي‌توانيد تمام مراحل توضيح داده شده را از اول طي كرده و نسبت به ثبت شركت خود اقدام كنيد.

آيا براي درج آگهي ثبت شركت خود در روزنامه بايد هزينه‌اي پرداخت كنيم؟

بله. در اين مرحله شما بايد به سايت روزنامه رسمي شركت مراجعه كنيد و پس از پرداخت هزينه‌هاي لازم آگهي شركت خود را در روزنامه منتشر كنيد. براي جلوگيري از اشتباهات ديگر مي توانيد راهنماي ثبت شركت ها را مطالعه نماييد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره كسب و كار در زمينه مراحل ثبت شركت‌ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: مراحل ثبت شركت ها



:: بازديد از اين مطلب : 174

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/3/9  ] [ ۰۸ ] [ karduk ] [ ]

گاه مراحل ثبت شركت به قدري دشوار به نظر مي رسد كه ممكن است از آن صرف نظر كنيد. اما شروع هر كسب و كار حرفه‌اي نيازمند داشتن يك شركت معتبر است. براي اينكه بتوانيد به شغل خود اعتبار ببخشيد بايد شركت خود را ثبت كنيد. اين كار ضمن اعتبار بخشيدن به شركت شما باعث تعامل و همكاري بيشتر اعضاي گروه در شركت‌تان مي‌شود. اطلاع از انواع شركت ها نيز ضرورت دارد. براي رسيدن به اين هدف كافي است فرايند ثبت شركت را بدانيد و يا براي آساني بيشتر آن را به افرادي كه در اين زمينه فعاليت دارند، بسپاريد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره در زمينه مراحل ثبت شركت‌ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: مراحل ثبت شركت ها

مراحل ثبت شركت ها

هر كسب و كاري بايد با برنامه‌ريزي‌هاي دقيق و حساب شده وارد عرصه‌ رقابت شود. برخي از شركت‌ها با برنامه مشخص و تعيين شده فعاليت خود را شروع مي‌كنند و برخي نيز سعي مي‌كنند از چاشني نوآوري در كار خود استفاده كنند. هدف شركت شما هر چه كه باشد بايد آن را ثبت كنيد تا كار شما وجهه‌ي قانوني داشته باشد و از كار شما كپي برداري نشود. در ادامه به نحوه و چگونگي ثبت شركت‌ها مي‌پردازيم. شما مي توانيد با دريافت مشاوره و يا سپردن ثبت شركت خود به كارشناسان مركز كاردوك از درستي انجام امور اطمينان كسب كنيد.

1- قدم اول از مراحل ثبت شركت | شريك مناسب

ثبت شركت نيازمند داشتن يك شريك مناسب است. البته نياز نيست شركاي زيادي داشته باشيد، حداقل 2 نفر و حداكثر سه نفر براي شروع كار كفايت مي‌كند. شركاي شما سهامداران شركت‌تان هستند، پس بهتر است در انتخاب آنها دقت كنيد.

2- قدم دوم | ثبت نام در سامانه الكترونيكي

خوشبختانه امروزه ثبت شركت‌ها به صورت الكترونيكي صورت مي‌گيرد كه اين كار باعث صرفه جويي در وقت و هزينه افراد شده است. بنابراين شما بايد به سايت رسمي اداره ثبت شركت‌ها و مؤسسات غيرتجاري مراجعه كرده و با وارد كردن اطلاعات درخواست شده وارد مرحله بعدي شويد.

3- قدم سوم | انتخاب نام شركت

شما بايد از قبل 5 نام مناسب براي شركت خود را انتخاب كنيد. در اين گام نام انتخابي خود را بدون عنوان كردن «شركت» وارد مي‌كنيد. براي انتخاب نام شركت بايد قوانيني را رعايت كنيد. از جمله:

  • نام شركت شما بايد خاص باشد.
  • كاملاً ايراني باشد.
  • نام شركت بايد مرتبط با موضوع شركت باشد.
  • نام شركت متناسب با قوانين و شئونات جمهوري اسلامي ايران باشد.
  • در شركت‌هاي سهامي عام كلمه «عام» و در شركت هاي سهامي خاص كلمه «خاص» بايد بلافاصله بعد از اسم و يا قبل از اسم شركت اضافه شود.

در پايان اين مرحله يك كد پيگيري به شما داده مي‌شود تا از وضعيت ثبت «نام» شركت خود مطلع شويد.

4- قدم چهارم | موضوع و مدت زمان فعاليت شركت

در اين مرحله شما در سامانه مشخص مي‌كنيد كه موضوع شركت شما در چه موردي است و قرار است به صورت محدود و يا نامحدود فعاليت كنيد. اگر موضوع فعاليت شما در ليست موضوعات سامانه نبود در يك فيلد جداگانه‌اي كه در پايين آن قرار دارد مي‌توانيد خودتان به طول كامل موضوع فعاليت را شرح دهيد.

5- قدم پنجم از مراحل ثبت شركت | ثبت آدرس شركت

در اين فيلد شما بايد آدرس شركت خود را وارد كنيد. وقتي كه كد پستي را وارد مي‌كنيد سامانه به صورت خودكار نشاني شما را از اداره پست دريافت و ثبت مي‌كند. اگر در حال حاضر آدرس ثابتي نداريد مي‌توانيد آدرس منزل و يا آدرس يكي از شركاي خود را انتخاب كنيد. در انتخاب آدرس دقت كنيد چون مدارك لازم به آدرس ثبت شده از طرف شما ارسال مي‌شود.

6- قدم ششم از مراحل ثبت شركت | تعيين سرمايه‌ي اوليه

در اين مرحله فرد حقوقي بايد سرمايه‌ي اوليه خود را ثبت كند. يادتان باشد بسته به نوع شركت كه با مسئوليت محدود است و يا شركت سهامي، اين سرمايه متفاوت است. براي شركت‌هاي سهامي مقدار و ارزش سهام مورد نظر بايد وارد شود. اما براي شركت‌ها با مسئوليت محدود، حداقل سرمايه 100 هزار تومان خواهد بود.

7- قدم هفتم | اضافه كردن اسامي شركا

نام شركا را بايد در اين مرحله وارد كنيد. نام كامل آن‌ها بايد به همراه شماره ملي‌شان در سامانه ثبت شود. اگر تعداد شركاي شما زياد بود مثلاً بيش از 150 نفر، بايد از طريق پُر كردن يك فرم جداگانه اقدام به ثبت و اضافه كردن نام شركا كنيد. در غير اين صورت ميتوانيد به راحتي نام شركا را در همين مرحله وارد كنيد.

8- قدم هشتم | مشخص كردن جايگاه شركا

در اين مرحله شما تعيين مي‌كنيد كه شركايتان چه جايگاهي در شركت را به خود اختصاص داده‌اند. همچنين در همين قسمت بايد مشخص كنيد كه تاريخ شروع فعاليت آنان از چه زماني بوده است.

9- قدم نهم | مشخص كردن سهام شركا

در اين قسمت گزينه‌اي رو به روي شما باز مي‌شود كه مشخص مي‌كنيد سهام هر يك از شركاي شما چقدر است. مشخص كردن ميزان سهم و سرمايه‌ي هر يك از شركا الزامي است.

10- قدم دهم از مراحل ثبت شركت | اطلاعات مربوط به نماينده شركت

در اين قسمت شما اطلاعات مربوط به نماينده شركت را وارد كرده و مشخص مي‌كنيد كه فرد مورد نظر دقيقاً چه اختياراتي دارد.

11- قدم يازدهم | ثبت شعبه‌ها

اگر شركت شما چندين شعبه دارد، بايد در اين مرحله اطلاعات لازم و مربوط به ساير شعبه‌ها را وارد كنيد. در غير اين صورت مي‌توانيد از اين مرحله بگذريد.

12- قدم دوازدهم | انتخاب روزنامه‌ي مؤسسه يا شركت

در اين گام بايد اطلاعات مربوط به امور مالي خود را وارد كنيد. يعني روز و ماه و سال مالي خود را وارد كرده و سپس روزنامه مؤسسه يا شركت خود را انتخاب مي‌كنيد و به مرحله بعد مي‌رويد.

13- قدم سيزدهم | تنظيم صورت جلسه

همانطور كه از نامش پيداست در اين قسمت بايد صورت جلسه مؤسسين و يا هيئت مديره را انتخاب كنيد.

14- قدم چهاردهم | اظهارنامه

در اين مرحله هر تقاضا و يا اظهارنامه‌اي كه داريد مي‌توانيد وارد كنيد. در وارد كردن آن دقت كنيد، چرا كه مي تواند در هزينه هاي‌تان تاثير داشته باشد.

15- قدم پانزدهم از مراحل ثبت شركت | دريافت متن اساسنامه

هر چيزي كه شما از ابتدا تا اينجا پُر كرده‌ايد در قالب يك فرمي به نام متن اساسنامه ظاهر مي‌شود. متن را مطالعه مي‌كنيد و در هر قسمتي اگر اشتباهي وجود داشت، شما مي‌توانيد به عقب بازگشته و آن را اصلاح كنيد.

16- قدم شانزدهم | متن شراكت‌نامه

اين قسمت مثل مرحله‌ قبلي است. شما متني با عنوان شراكت‌نامه دريافت مي‌كنيد كه در صورت نياز به اصلاح به مي‌توانيد به راحتي آن را تغيير دهيد.

17- قدم هفدهم | خلاصه اظهارنامه

خلاصه‌اي از اظهارنامه‌اي كه شما تكميل كرده‌ايد برايتان ظاهر مي‌شود. در اين مرحله مثل دو مرحله قبل در صورت نياز مي‌توانيد تغييراتي ايجاد كنيد.

18- قدم هجدهم | تكميل مدارك مورد نياز

در اين مرحله شما بايد تمام مدارك قانوني و مربوط به شركت خود را ثبت كنيد. از جمله اصل مجوز فعاليت، تأييديه اصالت مدارك و هويت، عدم سوء پيشينه و… لازم به ذكر است در وارد كردن اطلاعات در اين قسمت دقت بفرماييد و در نهايت گزينه پذيرش نهايي را فشار دهيد.

19- قدم نوزدهم | پست مدارك

بعد از اينكه همه مدارك خود را تكميل كرديد آن را پست كنيد. اگر مي‌خواهيد از روند پرونده ثبت شركت خود باخبر شويد از كد رهگيري كه در ثبت نام اينترنتي دريافت كرديد استفاده كنيد. اگر مدارك شما كامل باشد، شركت شما بعد از مدتي ثبت مي‌شود.

20- قدم بيستم از مراحل ثبت شركت | صدور آگهي ثبت شركت

وقتي پرونده شما مورد تأييد قرار گرفت يعني شركت شما ثبت شده است. اين آخرين مرحله از ثبت شركت است كه بايد حضوري به اداره ثبت شركت برويد و امضا كرده تا مدارك خود را دريافت كنيد. بعد از اينكه آگهي خود را در روزنامه رسمي كشور ثبت كرديد بايد به سراغ تشكيل پرونده مالياتي برويد تا كد اقتصادي دريافت كنيد. حالا كار ثبت شركت شما به اتمام رسيده و مي‌توانيد كسب و كار خود را با آسودگي خاطر، به طور جدي آغاز كنيد.

سؤالات متداول از مراحل ثبت شركت

اگر مدارك ما داراي ايراد باشد آيا باز هم مي‌توانيم براي ثبت شركت اقدام كنيم؟

بله. اگر مدارك شما داراي ايراد بود مي‌توانيد تمام مراحل توضيح داده شده را از اول طي كرده و نسبت به ثبت شركت خود اقدام كنيد.

آيا براي درج آگهي ثبت شركت خود در روزنامه بايد هزينه‌اي پرداخت كنيم؟

بله. در اين مرحله شما بايد به سايت روزنامه رسمي شركت مراجعه كنيد و پس از پرداخت هزينه‌هاي لازم آگهي شركت خود را در روزنامه منتشر كنيد. براي جلوگيري از اشتباهات ديگر مي توانيد راهنماي ثبت شركت ها را مطالعه نماييد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره كسب و كار در زمينه مراحل ثبت شركت‌ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: مراحل ثبت شركت ها



:: بازديد از اين مطلب : 173

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/3/8  ] [ ۰۷ ] [ karduk ] [ ]

گاه مراحل ثبت شركت به قدري دشوار به نظر مي رسد كه ممكن است از آن صرف نظر كنيد. اما شروع هر كسب و كار حرفه‌اي نيازمند داشتن يك شركت معتبر است. براي اينكه بتوانيد به شغل خود اعتبار ببخشيد بايد شركت خود را ثبت كنيد. اين كار ضمن اعتبار بخشيدن به شركت شما باعث تعامل و همكاري بيشتر اعضاي گروه در شركت‌تان مي‌شود. اطلاع از انواع شركت ها نيز ضرورت دارد. براي رسيدن به اين هدف كافي است فرايند ثبت شركت را بدانيد و يا براي آساني بيشتر آن را به افرادي كه در اين زمينه فعاليت دارند، بسپاريد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره در زمينه مراحل ثبت شركت‌ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: مراحل ثبت شركت ها

مراحل ثبت شركت ها

هر كسب و كاري بايد با برنامه‌ريزي‌هاي دقيق و حساب شده وارد عرصه‌ رقابت شود. برخي از شركت‌ها با برنامه مشخص و تعيين شده فعاليت خود را شروع مي‌كنند و برخي نيز سعي مي‌كنند از چاشني نوآوري در كار خود استفاده كنند. هدف شركت شما هر چه كه باشد بايد آن را ثبت كنيد تا كار شما وجهه‌ي قانوني داشته باشد و از كار شما كپي برداري نشود. در ادامه به نحوه و چگونگي ثبت شركت‌ها مي‌پردازيم. شما مي توانيد با دريافت مشاوره و يا سپردن ثبت شركت خود به كارشناسان مركز كاردوك از درستي انجام امور اطمينان كسب كنيد.

1- قدم اول از مراحل ثبت شركت | شريك مناسب

ثبت شركت نيازمند داشتن يك شريك مناسب است. البته نياز نيست شركاي زيادي داشته باشيد، حداقل 2 نفر و حداكثر سه نفر براي شروع كار كفايت مي‌كند. شركاي شما سهامداران شركت‌تان هستند، پس بهتر است در انتخاب آنها دقت كنيد.

2- قدم دوم | ثبت نام در سامانه الكترونيكي

خوشبختانه امروزه ثبت شركت‌ها به صورت الكترونيكي صورت مي‌گيرد كه اين كار باعث صرفه جويي در وقت و هزينه افراد شده است. بنابراين شما بايد به سايت رسمي اداره ثبت شركت‌ها و مؤسسات غيرتجاري مراجعه كرده و با وارد كردن اطلاعات درخواست شده وارد مرحله بعدي شويد.

3- قدم سوم | انتخاب نام شركت

شما بايد از قبل 5 نام مناسب براي شركت خود را انتخاب كنيد. در اين گام نام انتخابي خود را بدون عنوان كردن «شركت» وارد مي‌كنيد. براي انتخاب نام شركت بايد قوانيني را رعايت كنيد. از جمله:

  • نام شركت شما بايد خاص باشد.
  • كاملاً ايراني باشد.
  • نام شركت بايد مرتبط با موضوع شركت باشد.
  • نام شركت متناسب با قوانين و شئونات جمهوري اسلامي ايران باشد.
  • در شركت‌هاي سهامي عام كلمه «عام» و در شركت هاي سهامي خاص كلمه «خاص» بايد بلافاصله بعد از اسم و يا قبل از اسم شركت اضافه شود.

در پايان اين مرحله يك كد پيگيري به شما داده مي‌شود تا از وضعيت ثبت «نام» شركت خود مطلع شويد.

4- قدم چهارم | موضوع و مدت زمان فعاليت شركت

در اين مرحله شما در سامانه مشخص مي‌كنيد كه موضوع شركت شما در چه موردي است و قرار است به صورت محدود و يا نامحدود فعاليت كنيد. اگر موضوع فعاليت شما در ليست موضوعات سامانه نبود در يك فيلد جداگانه‌اي كه در پايين آن قرار دارد مي‌توانيد خودتان به طول كامل موضوع فعاليت را شرح دهيد.

5- قدم پنجم از مراحل ثبت شركت | ثبت آدرس شركت

در اين فيلد شما بايد آدرس شركت خود را وارد كنيد. وقتي كه كد پستي را وارد مي‌كنيد سامانه به صورت خودكار نشاني شما را از اداره پست دريافت و ثبت مي‌كند. اگر در حال حاضر آدرس ثابتي نداريد مي‌توانيد آدرس منزل و يا آدرس يكي از شركاي خود را انتخاب كنيد. در انتخاب آدرس دقت كنيد چون مدارك لازم به آدرس ثبت شده از طرف شما ارسال مي‌شود.

6- قدم ششم از مراحل ثبت شركت | تعيين سرمايه‌ي اوليه

در اين مرحله فرد حقوقي بايد سرمايه‌ي اوليه خود را ثبت كند. يادتان باشد بسته به نوع شركت كه با مسئوليت محدود است و يا شركت سهامي، اين سرمايه متفاوت است. براي شركت‌هاي سهامي مقدار و ارزش سهام مورد نظر بايد وارد شود. اما براي شركت‌ها با مسئوليت محدود، حداقل سرمايه 100 هزار تومان خواهد بود.

7- قدم هفتم | اضافه كردن اسامي شركا

نام شركا را بايد در اين مرحله وارد كنيد. نام كامل آن‌ها بايد به همراه شماره ملي‌شان در سامانه ثبت شود. اگر تعداد شركاي شما زياد بود مثلاً بيش از 150 نفر، بايد از طريق پُر كردن يك فرم جداگانه اقدام به ثبت و اضافه كردن نام شركا كنيد. در غير اين صورت ميتوانيد به راحتي نام شركا را در همين مرحله وارد كنيد.

8- قدم هشتم | مشخص كردن جايگاه شركا

در اين مرحله شما تعيين مي‌كنيد كه شركايتان چه جايگاهي در شركت را به خود اختصاص داده‌اند. همچنين در همين قسمت بايد مشخص كنيد كه تاريخ شروع فعاليت آنان از چه زماني بوده است.

9- قدم نهم | مشخص كردن سهام شركا

در اين قسمت گزينه‌اي رو به روي شما باز مي‌شود كه مشخص مي‌كنيد سهام هر يك از شركاي شما چقدر است. مشخص كردن ميزان سهم و سرمايه‌ي هر يك از شركا الزامي است.

10- قدم دهم از مراحل ثبت شركت | اطلاعات مربوط به نماينده شركت

در اين قسمت شما اطلاعات مربوط به نماينده شركت را وارد كرده و مشخص مي‌كنيد كه فرد مورد نظر دقيقاً چه اختياراتي دارد.

11- قدم يازدهم | ثبت شعبه‌ها

اگر شركت شما چندين شعبه دارد، بايد در اين مرحله اطلاعات لازم و مربوط به ساير شعبه‌ها را وارد كنيد. در غير اين صورت مي‌توانيد از اين مرحله بگذريد.

12- قدم دوازدهم | انتخاب روزنامه‌ي مؤسسه يا شركت

در اين گام بايد اطلاعات مربوط به امور مالي خود را وارد كنيد. يعني روز و ماه و سال مالي خود را وارد كرده و سپس روزنامه مؤسسه يا شركت خود را انتخاب مي‌كنيد و به مرحله بعد مي‌رويد.

13- قدم سيزدهم | تنظيم صورت جلسه

همانطور كه از نامش پيداست در اين قسمت بايد صورت جلسه مؤسسين و يا هيئت مديره را انتخاب كنيد.

14- قدم چهاردهم | اظهارنامه

در اين مرحله هر تقاضا و يا اظهارنامه‌اي كه داريد مي‌توانيد وارد كنيد. در وارد كردن آن دقت كنيد، چرا كه مي تواند در هزينه هاي‌تان تاثير داشته باشد.

15- قدم پانزدهم از مراحل ثبت شركت | دريافت متن اساسنامه

هر چيزي كه شما از ابتدا تا اينجا پُر كرده‌ايد در قالب يك فرمي به نام متن اساسنامه ظاهر مي‌شود. متن را مطالعه مي‌كنيد و در هر قسمتي اگر اشتباهي وجود داشت، شما مي‌توانيد به عقب بازگشته و آن را اصلاح كنيد.

16- قدم شانزدهم | متن شراكت‌نامه

اين قسمت مثل مرحله‌ قبلي است. شما متني با عنوان شراكت‌نامه دريافت مي‌كنيد كه در صورت نياز به اصلاح به مي‌توانيد به راحتي آن را تغيير دهيد.

17- قدم هفدهم | خلاصه اظهارنامه

خلاصه‌اي از اظهارنامه‌اي كه شما تكميل كرده‌ايد برايتان ظاهر مي‌شود. در اين مرحله مثل دو مرحله قبل در صورت نياز مي‌توانيد تغييراتي ايجاد كنيد.

18- قدم هجدهم | تكميل مدارك مورد نياز

در اين مرحله شما بايد تمام مدارك قانوني و مربوط به شركت خود را ثبت كنيد. از جمله اصل مجوز فعاليت، تأييديه اصالت مدارك و هويت، عدم سوء پيشينه و… لازم به ذكر است در وارد كردن اطلاعات در اين قسمت دقت بفرماييد و در نهايت گزينه پذيرش نهايي را فشار دهيد.

19- قدم نوزدهم | پست مدارك

بعد از اينكه همه مدارك خود را تكميل كرديد آن را پست كنيد. اگر مي‌خواهيد از روند پرونده ثبت شركت خود باخبر شويد از كد رهگيري كه در ثبت نام اينترنتي دريافت كرديد استفاده كنيد. اگر مدارك شما كامل باشد، شركت شما بعد از مدتي ثبت مي‌شود.

20- قدم بيستم از مراحل ثبت شركت | صدور آگهي ثبت شركت

وقتي پرونده شما مورد تأييد قرار گرفت يعني شركت شما ثبت شده است. اين آخرين مرحله از ثبت شركت است كه بايد حضوري به اداره ثبت شركت برويد و امضا كرده تا مدارك خود را دريافت كنيد. بعد از اينكه آگهي خود را در روزنامه رسمي كشور ثبت كرديد بايد به سراغ تشكيل پرونده مالياتي برويد تا كد اقتصادي دريافت كنيد. حالا كار ثبت شركت شما به اتمام رسيده و مي‌توانيد كسب و كار خود را با آسودگي خاطر، به طور جدي آغاز كنيد.

سؤالات متداول از مراحل ثبت شركت

اگر مدارك ما داراي ايراد باشد آيا باز هم مي‌توانيم براي ثبت شركت اقدام كنيم؟

بله. اگر مدارك شما داراي ايراد بود مي‌توانيد تمام مراحل توضيح داده شده را از اول طي كرده و نسبت به ثبت شركت خود اقدام كنيد.

آيا براي درج آگهي ثبت شركت خود در روزنامه بايد هزينه‌اي پرداخت كنيم؟

بله. در اين مرحله شما بايد به سايت روزنامه رسمي شركت مراجعه كنيد و پس از پرداخت هزينه‌هاي لازم آگهي شركت خود را در روزنامه منتشر كنيد. براي جلوگيري از اشتباهات ديگر مي توانيد راهنماي ثبت شركت ها را مطالعه نماييد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره كسب و كار در زمينه مراحل ثبت شركت‌ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: مراحل ثبت شركت ها



:: بازديد از اين مطلب : 169

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/2/22  ] [ ۱۲ ] [ karduk ] [ ]

ثبت شركت دانش بنيان با توجه به امتيازاتي كه طبق قانون به آن واحد اعطا مي‌شود، مورد توجه بسياري از افراد خلاق و نوآور بوده است. طبق قانون ضوابط و معيارهايي براي تعيين دانش بنياني وضع شده كه پس از درخواست، كارگروه ارزيابي وضعيت واحد را بررسي و براي پذيرش يا رد آن نظر خواهد داد. با توجه به تغييرات سال‌هاي اخير و عدم آگاهي از ملاك‌ها، برخي دچار سردگمي شده و گاه با وجود داشتن شرايط لازم از مزاياي شركت‌هاي دانش‌بنياني بهره‌مند نمي‌شوند. با خواندن اين مقاله و بهره‌گيري از تجربيات كارشناسان كاردوك مي‌توانيد شانس خود را براي ثبت شركت دانش بنيان امتحان كنيد.

 

براي ثبت‌نام يا دريافت مشاوره در زمينه شركت دانش بنيان و طريقه ثبت مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: ثبت شركت دانش بنيان

آشنايي با شركت دانش بنيان

هر شركت خصوصي يا تعاوني كه بتواند با به كارگيري دانش و سرمايه جهت توسعه و رونق اقتصادي و ايجاد ارزش افزوده زياد، كالا، محصول و خدماتي ارائه بدهد كه بديع و نوآورانه باشد ( كه به تصويب كارگروه ارزيابي دانش بنيان رسيده باشد)، جزء شركت‌هاي دانش بنيان بوده و براي مدت مشخصي مي‌تواند از امتيازات مالي و قانوني بهره مند شود. بايد گفت بعد از مدت مشخص شده، به منظور تمديد و استفاده از مزايا؛ مجددا آن واحد مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد. براي آشنايي بيشتر با ماهيت شركت دانش بنيان كليك كنيد.

 

مدارك و شرايط لازم براي ثبت شركت دانش بنيان

پيش از هر چيز بايد بدانيد كه هيچ واحدي نمي‌تواند از ابتداي فعاليت دانش بنيان باشد، بنابراين اگر مجموعه اي داريد كه در آن اختراعات و يا روش‌هاي خلاقانه‌اي به كار مي‌رود؛ بايد مانند سايرين مراحل قانوني ثبت شركت‌ها را طي كرده باشيد. لازم به ذكر است افراد حقيقي نيز نمي‌توانند براي شركت دانش بنياني اقدام كنند و حتما بايد ابتدا موسسه يا شركتي را ثبت نمايند. در ادامه برخي ديگر از شرايط لازم جهت بهره مندي از مزايا و حمايت‌هاي قانوني را ذكر كرده ايم:

1- محصول حداقل در حد نمونه آزمايشگاهي توليد شده باشد، پيش طرح‌ها و ايده براي ارزيابي كافي نيستند

2- مستندات توليد و وجه تمايز محصول، كالا و خدمت با ساير محصولات مشابه ارائه شود

3- كالا يا خدمت بايد نوآورانه و داراي پيچيدگي باشند به طوريكه به راحتي نتوان از آن كپي كرد

4- حداقل 51 درصد سهام متعلق به واحد خصوصي باشد

5- شخص رابط با كارگروه به اطلاعات شركت و فناوري مورد نظر مسلط باشد

6- آئين نامه ارزيابي و سطوح 1 ، 2 و 3 دانش بنيان مطالعه شده باشد

اگر هنوز شركتي ثبت نكرده ايد، براي انجام امور ثبت شركت كليك كنيد.

 

مراحل ثبت شركت دانش بنيان

اگر شرايط لازم براي ثبت شركت دانش‌بنيان را داريد، مي توانيد با مراجعه به سايت daneshbonyan.isti.ir و با وارد شدن به قسمت ثبت نام، حساب كاربري ايجاد كرده و با ارسال مدارك و دلايل خود براي ارزيابي اوليه اقدام كنيد.
پس از ارسال مدارك در مدتي كوتاه، كار گروه محصول شما را مورد بررسي قرار داده و در صورت داشتن شرايط اوليه براي ارزيابي حضوري و بازديد واحد توليدي اقدام خواهند نمود.

 

هزينه راه اندازي شركت دانش بنيان

از زمان ارسال مدارك براي كار گروه و انجام ارزيابي هاي غير حضوري تا حضوري و ثبت شركت دانش بنيان هيچ نوع هزينه اي نياز به پرداخت نيست. معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري با تامين هزينه‌هاي مربوطه از اين واحدها حمايت مي كند.

 

سوالات متداول

چگونه شركت دانش بنيان ثبت كنيم؟

ابتدا موسسه خود را در اداره ثبت شركت ها به ثبت رسانده و با آماده كردن مستندات لازم به سايت daneshbonyan.isti.ir مراجعه كنيد.

مشاوره براي ثبت شركت دانش بنيان از كجا بايد گرفت؟

مراكز مشاوره كسب و كار مانند كاردوك با تجربه چندين ساله در امور تجاري مي توانند به شما جهت طي مراحل قانوني، راهنمايي و خدمات ارائه دهند.

آيا دانشگاه‌ها و مراكز علمي نيز امكان تاسيس و اداره شركت‌هاي دانش‌بنيان را دارند؟

بله. دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي پژوهشي نيز مي‌توانند به ايجاد و اداره شركت‌‌هاي دانش‌بنيان دست بزنند. اما تنها در صورتي كه حداكثر 49درصد شركت ثبتي را دارا باشند.

 

براي ثبت‌نام يا دريافت مشاوره در زمينه شركت دانش بنيان و طريق ثبت مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: ثبت شركت دانش بنيان

 
امتیاز:
بازدید: 30
برچسب:
:
[ 1399/7/29  ] [ ۱۲ ] [ karduk ] [ ]

براي ثبت شركت دانش بنيان ابتدا لازم است با ماهيت اين شركت ها آشنا شده و براي ايحاد چنين شركتي شرايط لازم را داشته باشيد. شركت‌هاي دانش بنيان يكي از عوامل اصلي رشد و توسعه اقتصادي در كشورهاي مختلف هستند. در ايران نيز شركت‌هاي دانش بنيان به يكي بزرگترين عوامل اصلي توليد علم در كشور تبديل شده‌اند. هر چقدر بر تعداد اين نوع از شركت‌ها افزوده گردد، اشغال زايي نيز روند رو به رشدي را تجربه خواهد كرد. براي آشنايي بيشتر با ماهيت شركت دانش بنيان كليك كنيد.

 

براي ثبت‌نام يا دريافت مشاوره در زمينه شركت دانش بنيان و طريق ثبت مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره09351520300 تماس بگيريد.

 منبع: ثبت شركت دانش بنيان

 

 

طريقه ثبت شركت دانش بنيان

شركت‌هاي دانش بنيان محصولي مثل كالا توليد نمي‌كنند. آن‌ها ايده‌هايي دارند و با كمك دانش تخصصي خود اطلاعاتي را توليد كرده و در اختيار علم قرار مي‌دهند. اطلاعات ارزشمند آنان محصول اصلي شركت خواهد شد. از اين رو شركت‌هاي دانش بنيان هميشه دغدغه مالكيت معنوي دانشي كه توليد مي‌كنند را دارند. به همين دليل بايد شركت‌ها خود را ثبت كرده و كارشان را به صورت قانوني انجام دهند تا از لحاظ مالكيتي به مشكلي برخورد نكنند. در ادامه ما در مورد طريقه ثبت شركت‌هاي دانش‌بنيان اطلاعات ارزشمندي را در اختيار شما قرار مي‌دهيم. لطفاً تا انتها همراه ما باشيد.

 

شرايط لازم براي شركت‌هاي دانش بنيان

طبق قانون شركت‌هاي دانش بنيان بايد حداقل دو مورد از شرايط زير را احراز نمايند:

  • مدرك ليسانس يا بالاتر داشته باشند.
  • حداقل سه سال سابقه مديريت و يا فعاليت علمي داشته باشند.
  • يك اختراع داخلي و يا بين المللي ثبت شده داشته باشند.
  • نيمي از درآمد شركت از دستاوردهاي علمي و پژوهشي شركت در يك ساله اخير باشد (اگر شركت تازه تأسيس و در مرحله تجاري سازي است بايد مشتري تضميني داشته باشد و يا بازار هدف مشخصي داشته باشد).
  • شركت بايد حداقل به مدت 6 ماه براي حداقل 3 نفر بيمه رد كرده باشد.

 

ويژگي كالاهاي توليد شده توسط شركت‌هاي دانش بنيان

همانطور كه گفتيم شركت‌هاي دانش بنيان بايد بتوانند محصولي دانش بنيان توليد كنند تا بتوانند شركت خود را به عنوان يك شركت دانش بنيان ثبت نمايند. كالاها و خدمات آن‌ها بايد در حوزه‌هاي فناوري بالا يا متوسط به بالا بوده و به دليل پيچيدگي فني به سختي قابل كپي برداري باشد. همچنين كالاهاي ارائه شده بايد در مرحله توليد بوده يا حداقل در حد نمونه آزمايشگاهي با قابليت بررسي فني ساخته شده باشد و خدمات بايد داراي اسناد فروش باشد و مهم‌ترين نكته اينكه شركت بايد دانش فني طراحي كالا و خدمات و اجراي فرآيند توليد كالا و خدمات را كسب كرده باشد. در صورتي كه شركت مورد نظر شما اين نوع از ويژگي‌ها را دارا مي‌باشد مي‌تواند در مسير ثبت شركت دانش‌بنيان موفق عمل كند. 

در بسياري مواقع افراد فعال در اين حوزه با وجود داشتن شرايط هاي لازم باز هم موفق به ثبت شركت دانش‌بنيان نمي شوند، اگر شما هم داراي چنين مشكلي هستيد و نياز داريد كه شركت خود را دانش بنيان كنيد با مركز كاردوك تماس حاصل نماييد.

 

ثبت شركت دانش بنيان

شما بايد شركت خود را مثل ساير شركت‌هاي ديگر ثبت كنيد و بعد از اين كار آن را به شركت دانش‌بنيان معرفي و تبديل كنيد. براي انجام اين كار بايد به سايت دانش بنيان مراجعه كرده و بعد از اينكه آئين نامه و قوانين مندرج در آن صفحه را مطالعه كرديد، ثبت نام نماييد. اگر هنوز شركتي ثبت نكرده ايد، براي ثبت شركت خود كليك كنيد.

ارزيابي توسط كارگروه ويژه

شركت‌هاي عادي هر كالايي كه توليد كردند را به عنوان نمونه ارائه مي‌دهند. اما شركت‌هاي دانش بنيان بايد خدمات دانش بنيان و يا نمونه آزمايشگاهي خود را ارائه دهند. سپس يك كارگروه ارزيابي مسئول بررسي چند و چون محصول و خدمات دانشي ارائه شده مي‌شود. اگر آن را تأييد كنند به صندوق‌هاي نوآوري و شكوفايي معرفي مي‌گردد و تسهيلات ويژه‌اي به اين دست از شركت‌ها ارائه مي‌شود.

مدارك لازم براي ثبت شركت دانش بنيان

هر شركت و اُرگاني براي اينكه ثبت شود به مدارك مخصوص به خود نياز دارد. در شركت‌هاي دانش‌بنيان بايد رزومه شركت، تصوير آگهي تاسيس به همراه آخرين تغييرات شركت در روزنامه رسمي، آخرين اظهارنامه مالياتي ارسال شده به سازمان امور مالياتي كشور، آخرين ليست بيمه شركت و خلاصه وضعيت حقوق دستمزد و مزايا، تصوير مجوزهاي شركت (مانند پروانه بهره‌برداري و مجوز تأسيس و…) و نمودار سازماني شركت (البته ارائه اين دومورد اخير، اختياري است) ارائه شود.

مزاياي ثبت شركت دانش بنيان

بيشتر شركت‌هاي دانش بنيان از مزاياي خوبي برخوردار مي‌شود و اين امر نيز ساير شركت‌ها را ترغيب مي‌كند كه به سمت دانش بنيان شدن حركت كنند. از جمله آن‌ها مي‌توان به معافيت از پرداخت ماليات، دريافت عوارض حقوق گمركي، بهره مندي از سود بازرگاني، بهره مندي از عوارض مالياتي براي 15 سال و استفاده از تسهيلات با سود كم و بازپرداخت طولاني مدت و حتي بي بهره اشاره كرد.

 

سؤالات متداول در مورد شركت دانش بنيان و طريق ثبت

آيا مي‌توان از همان اول شركت را به عنوان شركتي دانش بنيان ثبت كرد؟

خير. در ابتدا بايد شركت را مثل سايرين به صورت عادي ثبت كنيد و بعد از آن در صورت دارا بودن شرايط لازم مي‌توانيد به عنوان شركت دانش‌بنيان فعاليت خود را ادامه دهيد.

آيا دانشگاه‌ها و مراكز علمي نيز امكان تاسيس و اداره شركت‌هاي دانش‌بنيان را دارند؟

بله. دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي پژوهشي نيز مي‌توانند به ايجاد و اداره شركت‌‌هاي دانش‌بنيان دست بزنند.

آيا ارزيابي محصول براي صاحبان شركت‌ها هزينه‌اي به همراه دارد؟

ارزيابي محصولات دانش‌بنيان هيچ هزينه‌اي براي متقاضي ندارد. در صورتي كه شركتي مدارك خود را به صورت كامل و طبق شرايط مندرج آپلود كرده باشد معمولاً بعد از دو ماه كار ارزيابي شركت آغاز مي‌شود.

براي ثبت‌نام يا دريافت مشاوره در زمينه شركت دانش بنيان و طريق ثبت مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: ثبت شركت دانش بنيان

امتیاز:
بازدید: 95
برچسب:
:
[ 1399/1/29  ] [ ۲۱ ] [ karduk ] [ ]

گاه مراحل ثبت شركت به قدري دشوار به نظر مي رسد كه ممكن است از آن صرف نظر كنيد. اما شروع هر كسب و كار حرفه‌اي نيازمند داشتن يك شركت معتبر است. براي اينكه بتوانيد به شغل خود اعتبار ببخشيد بايد شركت خود را ثبت كنيد. اين كار ضمن اعتبار بخشيدن به شركت شما باعث تعامل و همكاري بيشتر اعضاي گروه در شركت‌تان مي‌شود. اطلاع از انواع شركت ها نيز ضرورت دارد. براي رسيدن به اين هدف كافي است فرايند ثبت شركت را بدانيد و يا براي آساني بيشتر آن را به افرادي كه در اين زمينه فعاليت دارند، بسپاريد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره در زمينه مراحل ثبت شركت‌ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: مراحل ثبت شركت ها

مراحل ثبت شركت ها

هر كسب و كاري بايد با برنامه‌ريزي‌هاي دقيق و حساب شده وارد عرصه‌ رقابت شود. برخي از شركت‌ها با برنامه مشخص و تعيين شده فعاليت خود را شروع مي‌كنند و برخي نيز سعي مي‌كنند از چاشني نوآوري در كار خود استفاده كنند. هدف شركت شما هر چه كه باشد بايد آن را ثبت كنيد تا كار شما وجهه‌ي قانوني داشته باشد و از كار شما كپي برداري نشود. در ادامه به نحوه و چگونگي ثبت شركت‌ها مي‌پردازيم. شما مي توانيد با دريافت مشاوره و يا سپردن ثبت شركت خود به كارشناسان مركز كاردوك از درستي انجام امور اطمينان كسب كنيد.

1- قدم اول از مراحل ثبت شركت | شريك مناسب

ثبت شركت نيازمند داشتن يك شريك مناسب است. البته نياز نيست شركاي زيادي داشته باشيد، حداقل 2 نفر و حداكثر سه نفر براي شروع كار كفايت مي‌كند. شركاي شما سهامداران شركت‌تان هستند، پس بهتر است در انتخاب آنها دقت كنيد.

2- قدم دوم | ثبت نام در سامانه الكترونيكي

خوشبختانه امروزه ثبت شركت‌ها به صورت الكترونيكي صورت مي‌گيرد كه اين كار باعث صرفه جويي در وقت و هزينه افراد شده است. بنابراين شما بايد به سايت رسمي اداره ثبت شركت‌ها و مؤسسات غيرتجاري مراجعه كرده و با وارد كردن اطلاعات درخواست شده وارد مرحله بعدي شويد.

3- قدم سوم | انتخاب نام شركت

شما بايد از قبل 5 نام مناسب براي شركت خود را انتخاب كنيد. در اين گام نام انتخابي خود را بدون عنوان كردن «شركت» وارد مي‌كنيد. براي انتخاب نام شركت بايد قوانيني را رعايت كنيد. از جمله:

  • نام شركت شما بايد خاص باشد.
  • كاملاً ايراني باشد.
  • نام شركت بايد مرتبط با موضوع شركت باشد.
  • نام شركت متناسب با قوانين و شئونات جمهوري اسلامي ايران باشد.
  • در شركت‌هاي سهامي عام كلمه «عام» و در شركت هاي سهامي خاص كلمه «خاص» بايد بلافاصله بعد از اسم و يا قبل از اسم شركت اضافه شود.

در پايان اين مرحله يك كد پيگيري به شما داده مي‌شود تا از وضعيت ثبت «نام» شركت خود مطلع شويد.

4- قدم چهارم | موضوع و مدت زمان فعاليت شركت

در اين مرحله شما در سامانه مشخص مي‌كنيد كه موضوع شركت شما در چه موردي است و قرار است به صورت محدود و يا نامحدود فعاليت كنيد. اگر موضوع فعاليت شما در ليست موضوعات سامانه نبود در يك فيلد جداگانه‌اي كه در پايين آن قرار دارد مي‌توانيد خودتان به طول كامل موضوع فعاليت را شرح دهيد.

5- قدم پنجم از مراحل ثبت شركت | ثبت آدرس شركت

در اين فيلد شما بايد آدرس شركت خود را وارد كنيد. وقتي كه كد پستي را وارد مي‌كنيد سامانه به صورت خودكار نشاني شما را از اداره پست دريافت و ثبت مي‌كند. اگر در حال حاضر آدرس ثابتي نداريد مي‌توانيد آدرس منزل و يا آدرس يكي از شركاي خود را انتخاب كنيد. در انتخاب آدرس دقت كنيد چون مدارك لازم به آدرس ثبت شده از طرف شما ارسال مي‌شود.

6- قدم ششم از مراحل ثبت شركت | تعيين سرمايه‌ي اوليه

در اين مرحله فرد حقوقي بايد سرمايه‌ي اوليه خود را ثبت كند. يادتان باشد بسته به نوع شركت كه با مسئوليت محدود است و يا شركت سهامي، اين سرمايه متفاوت است. براي شركت‌هاي سهامي مقدار و ارزش سهام مورد نظر بايد وارد شود. اما براي شركت‌ها با مسئوليت محدود، حداقل سرمايه 100 هزار تومان خواهد بود.

7- قدم هفتم | اضافه كردن اسامي شركا

نام شركا را بايد در اين مرحله وارد كنيد. نام كامل آن‌ها بايد به همراه شماره ملي‌شان در سامانه ثبت شود. اگر تعداد شركاي شما زياد بود مثلاً بيش از 150 نفر، بايد از طريق پُر كردن يك فرم جداگانه اقدام به ثبت و اضافه كردن نام شركا كنيد. در غير اين صورت ميتوانيد به راحتي نام شركا را در همين مرحله وارد كنيد.

8- قدم هشتم | مشخص كردن جايگاه شركا

در اين مرحله شما تعيين مي‌كنيد كه شركايتان چه جايگاهي در شركت را به خود اختصاص داده‌اند. همچنين در همين قسمت بايد مشخص كنيد كه تاريخ شروع فعاليت آنان از چه زماني بوده است.

9- قدم نهم | مشخص كردن سهام شركا

در اين قسمت گزينه‌اي رو به روي شما باز مي‌شود كه مشخص مي‌كنيد سهام هر يك از شركاي شما چقدر است. مشخص كردن ميزان سهم و سرمايه‌ي هر يك از شركا الزامي است.

10- قدم دهم از مراحل ثبت شركت | اطلاعات مربوط به نماينده شركت

در اين قسمت شما اطلاعات مربوط به نماينده شركت را وارد كرده و مشخص مي‌كنيد كه فرد مورد نظر دقيقاً چه اختياراتي دارد.

11- قدم يازدهم | ثبت شعبه‌ها

اگر شركت شما چندين شعبه دارد، بايد در اين مرحله اطلاعات لازم و مربوط به ساير شعبه‌ها را وارد كنيد. در غير اين صورت مي‌توانيد از اين مرحله بگذريد.

12- قدم دوازدهم | انتخاب روزنامه‌ي مؤسسه يا شركت

در اين گام بايد اطلاعات مربوط به امور مالي خود را وارد كنيد. يعني روز و ماه و سال مالي خود را وارد كرده و سپس روزنامه مؤسسه يا شركت خود را انتخاب مي‌كنيد و به مرحله بعد مي‌رويد.

13- قدم سيزدهم | تنظيم صورت جلسه

همانطور كه از نامش پيداست در اين قسمت بايد صورت جلسه مؤسسين و يا هيئت مديره را انتخاب كنيد.

14- قدم چهاردهم | اظهارنامه

در اين مرحله هر تقاضا و يا اظهارنامه‌اي كه داريد مي‌توانيد وارد كنيد. در وارد كردن آن دقت كنيد، چرا كه مي تواند در هزينه هاي‌تان تاثير داشته باشد.

15- قدم پانزدهم از مراحل ثبت شركت | دريافت متن اساسنامه

هر چيزي كه شما از ابتدا تا اينجا پُر كرده‌ايد در قالب يك فرمي به نام متن اساسنامه ظاهر مي‌شود. متن را مطالعه مي‌كنيد و در هر قسمتي اگر اشتباهي وجود داشت، شما مي‌توانيد به عقب بازگشته و آن را اصلاح كنيد.

16- قدم شانزدهم | متن شراكت‌نامه

اين قسمت مثل مرحله‌ قبلي است. شما متني با عنوان شراكت‌نامه دريافت مي‌كنيد كه در صورت نياز به اصلاح به مي‌توانيد به راحتي آن را تغيير دهيد.

17- قدم هفدهم | خلاصه اظهارنامه

خلاصه‌اي از اظهارنامه‌اي كه شما تكميل كرده‌ايد برايتان ظاهر مي‌شود. در اين مرحله مثل دو مرحله قبل در صورت نياز مي‌توانيد تغييراتي ايجاد كنيد.

18- قدم هجدهم | تكميل مدارك مورد نياز

در اين مرحله شما بايد تمام مدارك قانوني و مربوط به شركت خود را ثبت كنيد. از جمله اصل مجوز فعاليت، تأييديه اصالت مدارك و هويت، عدم سوء پيشينه و… لازم به ذكر است در وارد كردن اطلاعات در اين قسمت دقت بفرماييد و در نهايت گزينه پذيرش نهايي را فشار دهيد.

19- قدم نوزدهم | پست مدارك

بعد از اينكه همه مدارك خود را تكميل كرديد آن را پست كنيد. اگر مي‌خواهيد از روند پرونده ثبت شركت خود باخبر شويد از كد رهگيري كه در ثبت نام اينترنتي دريافت كرديد استفاده كنيد. اگر مدارك شما كامل باشد، شركت شما بعد از مدتي ثبت مي‌شود.

20- قدم بيستم از مراحل ثبت شركت | صدور آگهي ثبت شركت

وقتي پرونده شما مورد تأييد قرار گرفت يعني شركت شما ثبت شده است. اين آخرين مرحله از ثبت شركت است كه بايد حضوري به اداره ثبت شركت برويد و امضا كرده تا مدارك خود را دريافت كنيد. بعد از اينكه آگهي خود را در روزنامه رسمي كشور ثبت كرديد بايد به سراغ تشكيل پرونده مالياتي برويد تا كد اقتصادي دريافت كنيد. حالا كار ثبت شركت شما به اتمام رسيده و مي‌توانيد كسب و كار خود را با آسودگي خاطر، به طور جدي آغاز كنيد.

سؤالات متداول از مراحل ثبت شركت

اگر مدارك ما داراي ايراد باشد آيا باز هم مي‌توانيم براي ثبت شركت اقدام كنيم؟

بله. اگر مدارك شما داراي ايراد بود مي‌توانيد تمام مراحل توضيح داده شده را از اول طي كرده و نسبت به ثبت شركت خود اقدام كنيد.

آيا براي درج آگهي ثبت شركت خود در روزنامه بايد هزينه‌اي پرداخت كنيم؟

بله. در اين مرحله شما بايد به سايت روزنامه رسمي شركت مراجعه كنيد و پس از پرداخت هزينه‌هاي لازم آگهي شركت خود را در روزنامه منتشر كنيد. براي جلوگيري از اشتباهات ديگر مي توانيد راهنماي ثبت شركت ها را مطالعه نماييد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره كسب و كار در زمينه مراحل ثبت شركت‌ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: مراحل ثبت شركت ها

امتیاز:
بازدید: 126
برچسب:
:
[ 1399/1/4  ] [ ۲۱ ] [ karduk ] [ ]

ثبت شركت چيست و چه زماني بايد شركت ثبت كرد ؟ زماني كه دو يا چند نفر شروع به فعاليت اقتصادي مي كنند بعد از مدتي احساس به بستن قراردادي بين خود كرده و به دنبال تاسيس شركت مي روند. ولي در اين مسير با سوالات اساسي بسياري مواجه مي شوند؛ كه بر آينده تجاري آنها تاثير مستقيمي خواهد داشت. شما مي توانيد در اين مقاله تمام پاسخ هاي خود را در مورد ثبت انواع شركتها بيابيد.

براي دريافت مشاوره و ثبت شركت با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توانيد با شماره09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: ثبت شركت

اشتباهات رايج در ثبت شركت

قبل از اينكه به توضيح چگونگي راه اندازي شركت بپردازيم بايد مهمترين اشتباهاتي كه اكثر افرادي كه قصد ثبت شركت دارند مرتكب مي شوند را بدانيد :

1- خيلي اوقات كساني كه محصولي ( كالا يا خدمات ) ارائه مي دهند، شركت ثبت مي كنند. و نام آن محصول خود را بر روي شركتشان مي گذارند و تصور مي كنند كه ديگر كسي نمي تواند با اين نام فعاليت مشابهي انجام دهد. ولي اشتباه مي كنند.

براي اين كه از نام محصول يا خدمات محافظت كنيد بايد اقدام به ثبت برند نماييد كه مقوله اي جدا از ثبت شركت مي باشد. براي دريافت اطلاعات بيشتر در مورد مقالات اهميت ثبت برند و نحوه ثبت برند كيليك كنيد.

تعريف شركت

شركت به مجموع از اشخاص گفته مي شود كه مجموعه اي را به منظور انجام فعاليت اقتصادي با هم تشكيل داده اند تا با آن نفعي ببرند و پس از كسر هزينه ها، سود باقيمانده بين اعضاي شركت تقسيم گردد.

شايد شما بسياري از اشخاص را ببنيد كه به صورت شراكتي با هم كاري را راه انداختند و تمام اين قوانين را رعايت مي كنند ولي شركت ثبت نكرده اند. تفاوت فعاليت اين افراد در رسمي نبودن آن است.

انواع شركت

شرت ها به طور كلي به دو دسته شركت هاي تجاري و شركت هاي مدني تقسيم مي شوند. از جمله انواع شركت هاي مي توان به موارد زير اشاره داشت :

  • شركت سهامي
  • شركت با مسئوليت محدود
  • شركت تضامني
  • شركت مختلط غير سهامي
  • شركت مختلط سهامي
  • شركت نسبي
  • شركت تعاوني توليد و مصرف
  • شركت دانش بنيان

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع شركت ها توصيه مي كنيم مقاله انواع شركت ها را مطالعه نماييد تا مفاهيم آن به طور كامل آشنا شويد. براي مطالعه مقاله انواع شركت ها كيليك كنيد.

مزايا و معايب ثبت شركت | چرا بايد شركت ثبت كنيم ؟

ثبت شركت بين شركا داراي مزاياي زيادي مي باشد كه از جمله مهمترين اين مزايا مي توان به موارد زير اشاره داشت :

  1. زماني كه شركت تاسيس شده است اگر بين شركا اختلاف نظر يا مشكل پيش بياييد. چون تمامي مسائل و اوراق اداري در اساسنامه ذكر شده است. موقع تسيم سود شركا به مشكل برنخواهند خورد و در صورت بروز مشكل به راحتي مي توانند از حق خود دفاع كنند.
  2. جلوه حقوقي اي كه شركت به كسب و كار شما مي بخشد يكي از مهمترين مزاياي ثبت شركت است. اين روزها بسياري از مراجع دولتي و حتي خصوصي تنها با اشخاص حقوقي وارد مذاكره و قرارداد مي شوند. شما اگر شركت نداشته باشيد قرصت قرارداد بستن با بسياري از مراجع، ارگان ها و سازمان ها را از دست خواهيد داد.

ثبت شركت براي شما عيب هايي را به همراه خواهد داشت. اين عيب ها در واقع جنبه هاي قانوني هستند كه بايد قبل از تاسيس در مورد آنها اطلاعات كافي را داشته باشيد تا براي شما مشكل ساز نشوند.

شما بعد از ثبت شركت بايد شركت خود را به امور مالياتي و دارايي معرفي كنيد و سالانه شرح كاملي از عملكرد فعاليت شركت خود به سازماني دارايي معرفي نماييد. بايد دفاتر حسابداري را پر نماييد. شما بايد نسبت به سود خالصي كه در سال براي شما مي ماند، درصدي را به عنوان ماليات به سازمان مالياتي و دارايي بپردازيد.

ثبت شركت بسياري مزيت هاي و مسائل قانوني مشكل ساز ( در صورت عدم توجه به آنها) ديگري را به همراه خواهد داشت كه بحث در مورد آن خارج از حوصله اين مطلب است. شما مي توانيد با تماس با كارشناسان كاردوك اطلاعات كافي در اين زمينه بدست آوريد.

انتخاب نام شركت

شما بايد نامي را براي شركت خود به اداره ثبت شركتها ارائه دهيد. اين اداره بعد از بررسي نام درخواستي شما و اينكه نام شما مشابه با شركت هاي ديگر نباشد. براي استعلام نام مد نظرتان مي توانيد با كارشناسان مركز كاردوك تماس بگيريد.

هزينه هاي ثبت شركت

هزينه ثبت شركت نسبت به شركتي كه قصد تاسيس آن ( مسئوليت محدود، سهامي عام، سهامي خاص و ... ) را داريد مي تواند هزينه متفاوتي داشته باشد. شما مي توانيد با تماس با كارشناسان مركز كاردوك از هزينه تاسيس شركت مد نظر خود مطلع گرديد.

روند و مراحل ثبت شركت

مراحل ثبت شركتها داراي پيچيدگي هايي است كه ممكن است بسياري از افراد در زمان تاسيس شركت دچار مشكل شود.

با توجه به ايجاد سيستم ثبت شركت ها و موسسات غير تجاري، متقاضيان مي توانند براي ثبت شركت به جاي مراجعه حضوري به اين اداره از طريق سامانه http://sherkat.ssaa.ir اقدام به ثبت شركت و حتي ثبت صورت جلسه ي تغييرات شركت خود نيز به صورت اينترنتي بكنند. همچنين مي توانند آخرين صورت جلسه ي ابرازي، مدارك لازم بخشنامه ها و شيوه نامه هاي اجرايي ثبت شركت ها و اطلاع رساني هاي آني و پيگيري درخواست انواع تايسي و تغيير و ... شركت ها و موسسات غير تجاري نيز در همين سامانه صورت مي گيرد. براي اطلاع دقيق از روند و مراحل ثبت شركت كيليك كنيد.

نكات مهم در زمان ثبت شركت

در زمان تاسيس شركت نكاتي وجود دارد كه قبل از تاسيس بايد از آنها آگاه باشيد از جمله اين نكات مي توان به موارد زير اشاره داشت :

1- اضهارنامه ثبت شركت از اوراق بهادار بوده كه بايد از طرق اداره ثبت شركتها و موسسات غير تجاري تهيه گردد. براي دريافت اضهارنامه نام برده شده بايد تقاضانامه اي به منظور تاسيس تظيم گردد.

2- به موجب ماده 5 قانون اصلاحي آيين نامه ي ثبت شركتها، اداره ثبت شركتها و موسسات غير تجاري فائم مقام دفترخانه هاي اسناد رسمي هستند. از همين رو براي تظيم شركتنامه ي رسمي، نيازي به مراجعه به دفترخانه اسناد رسمي نيست.

3- در صورت جلسه شركت بايد نكات ذيل درج گردد : زمان تشكيل جلسه شركت، تصريح به تصويب و امضا رسيدن اساسنامه، اضهارنامه و شركت نامه توسط كليه اعضاي شركت. تعيين و تصريح امضاي اعضاي هيئت مديره و ميزان مديريت آنها، تعيين دارندگان حق امضاي اسناد تعهدآور شركت، تعيين مبلغ سرمايه شركت و تحويل آن توسط مدير عامل و اقرار مدير عامل به وصول سرمايه شركت، تعيين شخصي.

براي ثبت چه شركت هايي نياز به دريافت مجوز است ؟

از آنجايي كه ليست شركت هايي كه براي تاسيس نياز به جواز دارند بسيار زياد است براي اطلاع از ليست اين شركت ها مي توانيد مقاله ليست شركت هايي كه نياز به جواز دارند را مطالعه نماييد يا با متخصصان مركز كاردوك تماس بگيريد تا شما را راهنمايي كنند.

مركز مشاوره كسب و كار كاردوك

مركز مشاوره كسب و كار كاردوك آماده است تا با بهرمندي از تيمي مجرب و با تجربه در زمينه ثبت شركت شما را ياري كند تا بتوانيد تاسيس شركت و مسائل مربوط به آن را به راحتي انجام دهيد. شما در هرجايي كه باشيد مي توانيد با تماس با شماره 09351520300 از خدمات اين مركز بهرمند شويد.

 

براي دريافت مشاوره در اين زمينه با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توانيد با شماره09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: ثبت شركت

امتیاز:
بازدید: 93
برچسب:
:
[ 1398/12/27  ] [ ۲۲ ] [ karduk ] [ ]

با مشخص شدن هر چه بيشتر اهميت و كاربرد بورس، تقاضا براي ثبت شركت كارگزاري نيز بيشتر مي شود. بازار بورس داراي قوانيني است كه از جانب دولت تعيين شده اند. طبق همين قوانين تنها كارگزاران مي توانند در اين بازار فعاليت داشته باشند. پس اگر مي خواهيد اقدام به خريد و فروش سهام يا ديگر فعاليت هاي مالي در بورس كنيد بايد از طريق كارگزاري اقدام نماييد. در ادامه اين مقاله به طور مختصر بازار بورس و فعاليت هاي شركت هاي كارگزاري و نحوه ثبت شركت كارگزاري را شرح خواهيم داد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ثبت شركت مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 منبع : ثبت شركت كارگزاري

بازار بورس و كارگزاري ها

بورس محلي است كه اوراق بهادار، سهام شركت ها و انواع اوراق قرضه اي كه شركت ها و ساير سازمان ها صادر كرده اند و داراي ارزش هستند خريد و فروش مي شوند. قيمت اقلام نامبرده شده بر اساس فعاليت هاي سازمان هاي صادره روزانه در نوسان هستند. خريد و فروش طبق قوانين بايد از طريق كارگزار صورت بگيرد. كارگزاران اشخاص حقيقي يا حقوقي هستند كه بين خريدار و فروشنده واسطه گري كرده و ساير خدمات سرمايه اي را در بازار مالي به مراجعان ارائه مي دهند.

شركت هاي كارگزاري چه فعاليت هايي دارند؟

اصلي ترين و شناخته شده ترين فعاليت شركت هاي كارگزاري خريد و فروش سهام در بازار بورس است. اما اين شركت ها علاوه بر اين خدمات مي توانند فعاليت هاي ديگري نيز داشته باشند. از جمله اين خدمات مي توان به موارد زير اشاره كرد.

خريد و فروش، ارزشيابي و معامله اوراق بهادار تحليل اطلاعات و دريافت دستورات خريد و فروش از جانب سرمايه گذاران فراهم آوردن تسهيلات لازم براي فروش سپرده گذاري و تعهد پذيره نويسي صدور گواهي نامه هاي حرفه اي مرتبط با معاملات مالي امور مربوط به انتقال و تسويه اوراق بهاردار و سهام ها آموزش سهامداران و سرمايه گرداني و….

فايده بورس و شركت هاي كارگزاري چيست؟

در بازار مالي اوراق بهادار و بورس داراي اهميت ويژه اي است. در بسياري از كشورهاي توسعه يافته از اين بازار به عنوان ابزاري براي تنظيم عرضه و تقاضاي بازار استفاده مي شود. ارزش ارز و سيستم مالي هر كشور تحت تاثير عوامل مختلفي قرار مي گيرد؛ بورس و اوراق بهادار ابزاري جهت تعديل بازار مالي هستند. ديگر مزايا و فوائد بورس و كارگزار به شرح زير مي باشد. به جريان انداختن سرمايه هاي كم و راكد راهم كردن تسهيلات تنظيم وضعيت اقتصادي مانع از تاثيرگذاري تورم بر سرمايه هاي بورس افزايش حجم سرمايه گذاري كاهش ريسك سرمايه گذاري در شركت هاي مختلف

براي ثبت شركت كارگزاري چه شرايطي لازم است؟

از جمله شرايط لازم براي ثبت شركت كارگزاري مي توان به شرايط زير اشاره داشت :

ايراني بودن

حداقل 25 سال سن

داراي حداقل 3 سال كارآموزي

گذراندن امتحان تخصصي و نظري

ارائه وثيقه كسب مجوز هيئت بورس

شما مي توانيد با كمك مركز مشاوره كاردوك بدون هيچ دردسري شركت خود را ثبت كنيد. براي اطلاع از راه هاي ثبت شركت كليك كنيد.

چگونه شركت كارگزاري ثبت كنيم؟

تنها كساني مي توانند در زمينه كارگزاري فعاليت كنند كه از سازمان بورس و اوراق بهادار مجوزهاي لازم را كسب كرده و عضو كانون كارگزاران بورس و اوراق بهادار نيز باشند. براي ثبت شركت كارگزاري نيز بايد هيئت مديره و مدير عامل به تاييد سازمان بورس رسيده باشند. شركت هايي كارگزاري مي توانند تحت عنوان شركت سهامي خاص و يا شركت با مسئوليت محدود به ثبت برسند. شركت هايي كه بخواهند در زمينه هاي پردازش اطلاعات مالي، صندوق سرمايه گذاري، صندوق بازنشستگي، خريد و فروش اوراق بهادار، مشاوره، تسويه، تحليل اطلاعات در بازار اوراق بهادار و… فعاليت بكنند بايد مجوزهاي لازم از سازمان بوري و اوراق بهادار را دريافت كرده باشند.

چند نكته در زمينه ثبت شركت هاي كارگزاري

_ تنها شركت هايي كه در عنوان فعاليت آن ها  سرمايه گذاري مطلق يا سرمايه گذاري در بورس قيد شده است بايد مجوز از سازمان بورس دريافت شود. _ استفاده از عنوان هايي مثل خريد و فروش سهام نياز به كسب مجوز ندارند _ فعاليت و بازاريابي هرمي به طور مطلق ممنوع است _ پس از كسب مجوزهاي لازم از سازمان بورس، در قالب شركت سهامي خاص و شركت با مسئوليت محدود، شركت كارگزاري به ثبت مي رسد.

براي كسب اطلاعات جهت ثبت شركت كليك كنيد. كارشناسان ما در مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توانند شما را جهت تسهيل مراحل ثبت راهنمايي كرده و سرمايه لازم جهت شروع كار را فراهم كنند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ثبت شركت مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع : ثبت شركت كارگزاري

امتیاز:
بازدید: 106
برچسب:
:
[ 1398/12/24  ] [ ۱۹ ] [ karduk ] [ ]

تحقيقات نشان مي دهد ثبت شركت با مسئوليت محدود از ميان شركت هاي مختلف كه ميتوان ثبت كرد از شركت هاي فعال و متدوال در زمينه تجارت و بازرگاني است. اين نوع شركت در تمام زمينه ها مثل صنعتي، مهندسي، فناوري اطلاعات و… مي تواند فعاليت كند و محدوديتي ندارد و تمام سرمايه خود را از طريق موسسين خود تامين ميكند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ثبت شركت مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: ثبت شركت با مسئوليت محدود

ثبت شركت با مسئوليت محدود

ثبت شركت با مسئوليت محدود امتيازات عمده اي براي شركا دارد و مسئوليت آنها به مقدار سرمايه كه به شركت  آورده اند دارد و يك امتياز خوب اين شركت اين است كه در صورتي كه ورشكسته شود و بدهي بالا بياورد، سهامداران مجبور نيستند اموال شخصي خود را در اين راه از دست بدهند و هر كدام فقط به ميزان مبلغي كه سرمايه گذاري كردند مسئول بدهي هاي شركت هستند و طلبكاران مابقي مطالبات خود را نمي توانند از اموال شركا اين نوع شركت مطالبه كنند. همچنين ببراي تشكيل اين شركت خيلي ساده و آسانتر از ثبت شركت هاي مانند شركت سهامي و يا شركت سهامي خاص است. و فقط به وجود دوشريك نياز است و اداره آن بسيار آسان تر است. و يكي از عمده ترين شركت هاي بازرگاني در كشور است و حتي بين اعضاي خانواده يا افراد فاميل يا دوستان و آشنايان تشكيل مي شود.

چه زماني شركت مسئوليت محدود ثبت كنيم ؟

از جمله شركت هايي كه معمولا مسئوليت محدود ثبت ميشوند مي توان به موارد زير اشاره داشت :

  1. شركت هاي بازرگاني
  2. شركت هاي پيمانكاري
  3. شركت هاي كامپيوتري
  4. شركت هاي طراحي سايت
  5. شركت هاي ديزاين و طراحي
  6. شركت هاي خدماتي

و…

ويژگي هاي شركت با مسئوليت محدود

شركت مسئوليت محدود با حداقل دو نفر شريك در ايران قابل ثبت است

  • دراسم شركت بايد عبارت ” با مسئوليت محدود” تيتر شود و نبايد دربردارنده اسم هيچ كدام از سَرمايه گذاران باشد.
  • برعكس انواع ديگر شركت ها، حداقل و حداكثر مبلغ براي سرمايه گذاري پيش بيني نشده،سرمايه در اين نوع شركت به سهام تقسيم نمي شود هر يك از شركاء نسبت به سرمايه، حق راي دارند و همچنين براساس ميزان سرمايه سود مي برند.
  • زمان و مدت مديريت مديران در شركت با مسئوليت محدود محدوديتي ندارد و شركا مي توانند مدت محدود يا نامحدود براي مديران در نظر بگيرند حتي ميتوانند مدير را از بين شركاء يا خارج آنها انتخاب كنند.
  • سهم الشركه در شركت هاي با مسئوليت محدود فقط با تشكيل شدن مجمع قابل انتقال است.
  • اعضاي هيئت مديره ملتزم به انتخاب روزنامه كثيرالانتشار براي درج آگهي اجباري نيست.
  • انتخاب كردن بازرس اصلي و عل البدل لزومي ندارد اختياري است.
  • اگر شركت با مسئوليت محدودي داراي بيش از 12 شريك باشد بايد داراي هيات نظارت باشد و حداقل سالي يك مرتبه مجمع عمومي شركا را تشكيل دهد

مدارك مورد نياز براي ثبت شركت با مسئوليت محدود

مدارك مورد نياز عبارتند از :

  1. دو برگ به عنوان تقاضانامه
  2. دو برگ به عنوان شركت نامه
  3. دو مجلد از اساس‌نامه شركت
  4. فتوكپي برابر اصل شده شناسنامه تمام شريكان
  5. كارت ملي برابر اصل شده تمام شركا
  6. صورت جلسه‌اي كه بين مجمع عمومي مؤسسين و هيئت مديره برگزار شده‌اس
  7. برگه سوي پيشينه مربوط به هيئت مديره و مديرعامل شركت

سوال هاي متداول در مورد ثبت شركت با مسئوليت محدود

از جمله سوالات متدوال كه در اين چند سال در زمينه ثبت شركت با آن مواجه شديم مي توانيم به موارد زير اشاره كنيم :

چه كساني مي توانند شركت با مسئوليت محدود ثبت كنند ؟

• همه اشخاص چه حقيقي چه حقوقي، ايراني يا خارجي مي توانند شركت با مسئوليت محدود را در ايران ثبت كنند. • حتي افرادي كه سابقه سوء پيشينه دارند هم مي توانند اين نوع شركت را ثبت كنند، ولي تنها مي توانند سهامدار شركت باشند. • افراد خارجي هم مي‌توانند با ارائه دادن اصل پاسپورت و ترجمه و دريافت كد فراگير اين نوع شركت را ثبت كنند. • اشخاص حقوقي نيز با ارائه مدارك شركت و مدارك هويتي نمايندگان ميتواانند به ثبت شركت اقدام نمايند.

تفاوت سهم در ارزش‌هاي مختلف در شركت چيست؟ مثلا ۱ سهم ۱ ميليون ريالي با ۱۰ سهم ۱۰۰۰ ريالي چيست؟

تعداد و ارزش سهام يك فرد ميزان مسئوليت او را در شركت تعيين مي‌ كند. براي مثال اگر فردي در يك شركت ۱۰۰ سهم ۱ ريالي داشته باشد ميزان مسئوليت او در مقابل اشخاص ثالث تا ۱۰۰ ريال و اگر ۱۰۰ سهم ۱ ميليون ريالي داشته باشد ميزان مسئوليت او در مقابل اشخاص ثالث ۱۰۰ ميليون ريال خواهد بود.

آيا يك شخص مي تواند به تنهايي شركت ثبت كند؟

خير. حداقل دو نفر براي ثبت يك شركت با مسئوليت محدود در ايران لازم است. اگر مي خواهيد مسئوليت و اداره شركت و منافع آن براي خودتان باشد مي توانيد ۹۹ سهم را به خود و يك سهم را به شخص دوم اختصاص دهيد و شخص دوم تنها سمت عضو هيأت باشد و يا صرفا سهامدار باشد و سمت مدير عامل و رئيس هيأت مديره را خود به عهده بگيريد و حق امضاء را نيز تنها شما داشته باشيد و شركت شما تك مدير عامله باشد.

براي ثبت شركت مسئوليت محدود چه مدارك و اطلاعاتي نياز داريم؟

مدارك هويتي اشخاص – گواهي عدم سوء پيشينه- موضوع فعاليت شركت- نام شركت- سمت اشخاص حاضر در شركت

آيا در صورتي كه شركت مسئوليت محدود ثبت كنم ماليات كمتري به نسبت شركت سهامي خاص بايد بپردازم؟

خير. نوع شركت ثبت شده تأثيري در مقدارماليات نخواهد داشت. مقدار ماليات فقط بر اساس سود خالص ساليانه شركت، توسط اداره دارايي برآورده و تعيين مي شود.

يك ثبت شركت مسئوليت محدود براي ثبت شدن چقدر زمان خواهد يرد؟

ثبت شركت با توجه به روند آن و برخي مسائل تخصصي مجموعا بين حداقل ۱۰ روز تا حداكثر دو ماه طول مي كشد.

آيا عضويت در شركت با مسئوليت محدود، محدوديت سني دارد؟

بله. اعضاي هيات مديره شركتها بايد حتما بالاتر از ۱۸ سال سن داشته باشند. اما در شركتهاي سهامي خاص شخصي كه به سن قانوني نرسيده نيز ميتواند فقط به صورت سهامدار عضو شركت شود اما امكان عضويت در هيأت مديره را ندارد.

آيا فردي كه كارمند رسمي دولت است نيز مي تواند عضو شركت با مسئوليت محدود شود؟

بله . كارمند رسمي دولت چه در شركت مسئوليت محدود يا سهامي خاص با شرايطي مي تواند عضو هيأت مديره شركت باشد. در صورتي كه فقط ۳% سهم داشته باشد و سمت و حق امضا نداشته باشد عضويت كارمند رسمي در هيأت مديره مشكلي ندارد.

شركت با مسئوليت محدود براي چه فعاليتهايي مناسب است و در چه زمينه هايي نمي‌تواند فعاليت كند؟ و معايب و محاسن اين شركت چيست؟

با اين شركت مي‌توان كليه امور بازرگاني، مهندسي، كامپيوتري، خدماتي، صنعتي، ديجيتالي، فناوري اطلاعات و ساير فعاليتها رو انجام داد. مجموعا شركت مسئوليت محدود فعاليتي در زمينه خدمات ندارد. از جمله محاسن شركت مسئوليت محدود اين است كه: فقط با ۲ نفر عضو مي شود اين شركت را ثبت كرد. و روال ثبت و اداره آن ساده تر از سهامي خاص است. و از معايب اين شركت: برخي بانكها به شركتهاي مسئوليت محدود وام و تسهيلات نمي دهند. و همچنين معمولا شركتهاي دولتي براي شركت در مناقصات و مزايدات فقط شركتهاي سهامي خاص را پذيرش مي كنند.

روال كلي ثبت شركت به طور خلاصه چيست؟

اقداماتي كه توسط موكل انجام مي‌شود: – دريافت مشاوره نهايي و تكميلي به صورت حضوري يا غير حضوري – عقد قرارداد و ارسال مدارك به صورت حضوري يا غير حضوري – ارسال مدارك مورد نياز و اطلاعات لازم جهت شروع به ثبت

آيا مي توانم فعلا شركت مسئوليت محدود ثبت كنم و بعدا آن را به سهامي خاص تغيير دهم؟

خير. متاسفانه در حال حاضر امكان ثبت شركت مسئوليت محدود به سهامي خاص و بالعكس وجود ندارد.

مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك

متخصصين و مشاوران كاردوك آماده اند تا كليه مشكلات شما در زمينه ثبت شركت را رفع نمايند. همچنين مي توانيد با دريافت خدمات مشاوره تلفني و حضوري كاردوك پاسخ تمامي سوالات خود را دريافت نماييد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ثبت شركت مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: ثبت شركت با مسئوليت محدود

امتیاز:
بازدید: 82
برچسب:
:
[ 1398/12/14  ] [ ۱۴ ] [ karduk ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب